3D falska ögonfransar

Den nuvarande estetiken, kvinnorna har de stora ögonen och långa ögonfransar är alltid rätt, det verkar som att tjejerna är särskilt smarta och energiska, vilket gör att slitage de falska ögonfransarna blir ett sätt, men efter att ha hava falska ögonfransar ser vissa människor vackra ut, men vissa människor ser verkligen ut ...
chatta nu

Produktinformation

Den nuvarande estetiken, kvinnorna har de stora ögonen och långa ögonfransar är alltid rätt, det verkar som att tjejerna är särskilt smarta och energiska, vilket gör att slitage de falska ögonfransarna blir ett sätt, men efter att ha hava falska ögonfransar ser vissa människor vackra ut, men vissa människor ser verkligen generad. Hur man väljer 3D falska ögonfransar för olika ögonformer?

1. Dubbla ögonlockar - bomullstjälk valfria ögonfransar. Faktum är att dubbla ögonlock är de mest avundsvärda ögonen hos allmänheten, eftersom sminken verkligen inte är picky, det är också väldigt lätt att applicera. Det rekommenderas att du väljer de valda ögonfransarna i bomullstråden. Stammen av bomull 3D falska ögonfransar är inte lätt att lyfta, och det är också osynligt när den är fastsatt.

2. Enstaka ögonlock - genomskinliga stammar eller plaststammar 3D falska ögonfransar, enda ögonlock eftersom det blir lätt att dubbla inuti eller ögonlocken är tjockare. Om du använder bomullstjälkar kommer du att bli blindad av ögonlocken! In i! Så välj en genomskinlig stam, plaststam, kanske inte bekväm med bomull, men håller dubbla ögonlocken, precis som den naturliga bildningen, plus eyeliner och andra sminktekniker, gör ögonen ofta mer än dubbla.


Hot Tags: 3D falska ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like