3D lösögonfransar

Kärlek till skönhet är universell. Numera både kontorsarbetare och kändisar vill ett par vackra stora ögon, och bära lösögonfransar har blivit en av de mest effektiva genvägar, vilket gör deras ögonfransar alltid perfekt, och de är mycket nära på nära håll. Hela...
chatta nu

Produktinformation

Kärlek till skönhet är universell. Numera både kontorsarbetare och kändisar vill ett par vackra stora ögon, och bära lösögonfransar har blivit en av de mest effektiva genvägar, vilket gör deras ögonfransar alltid perfekt, och de är mycket nära på nära håll. Hela personens öga form är också perfekt. En av de 3d lösögonfransar stilarna kan nu möta alla din fantasi. 3D självhäftande mink ögonfransar, det är mycket enkel att använda, men du kan få olika vackra effects.it är återanvändbara, ingen irritation, inget behov för att borsta lim, alla kan bära den själv, 3D självhäftande mink ögonfrans har följande fördelar:

1. efter att ha använt denna självhäftande 3D fransar falska för en viss tidsperiod, om viskositeten av ögonfrans inte är nog, du kan använda alkohol för att torka för att öka klibbighet av remsan!

2, denna punkt självhäftande ögonfransar och ett par extra gummilister, kan ersättas!

3. denna självhäftande ögonfrans kan också användas som en vanlig ögonfrans efter riva bort remsan!

De självhäftande 3D lösögonfransar eliminerar besväret att rengöra limmet vid roten av ögonfransarna. Mjuk och tunn remsorna kan tas med ett enda drag, inga rester, inga skador till de falska ögonfransarna och utökad användning av ögonfransarna. Livslängden är enkel och lätt att förstå för nybörjare med lösögonfransar. Det är mycket lätt att använda, och inte längre behöver ögonfrans lim.

 


Hot Tags: 3D false lashes, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like