3D Mink Hår Lash

Ort ursprung:Shandong,Kina
Modellnummer:CB-001
Typ:Handgjorda
Material:Faux Mink
Lösögonfransar Terrier:Svart Bomull Stjälk
Paket:Acceptera anpassat paket
Färg:Naturlig svart
chatta nu

Produktinformation

Försiktighetsåtgärder

1. Varje gång du avslutar med 3D Mink Hair Lash, måste du klistra tillbaka den i uppsamlingslådan enligt vänster och höger ögon (ögats huvud är kort och svansen är lång).

2. Det finns lim på de använda lösögonfransarna, du kan låna en del av sin klibbighet och hålla tillbaka den till uppsamlingslådan, och ta sedan bort limmet nästa gång du använder den.

3. Om det finns lim på ögonfransarna kan du fukta den med en bomullspinne och dra försiktigt ut den. Var försiktig så att du inte använder överdrivet våld.

4. Eftersom denna produkt är tillverkad av 100% naturligt hår, processen att bli våt och sedan torka kommer att göra håret frissigt. Använd den försiktigt och minimera antalet exponering för vatten.

Generellt sett, välj 3D Mink Hair Lash enligt de olika makeup effekter du vill uppnå, eller välja efter din egen ögonform. Till exempel, om du vill göra dina ögon runda, välj den mellanlånga lösögonfransar; för oskyldiga makeup eller feminina ögonmakeup, du kan välja förlängd-end lösögonfransar; daglig lättare makeup bör välja naturligt, inte för tjock. Stjälkarna av 3D Mink Hair Lash ska inte vara för hårda eller för mjuka. En måttlig examen är den bästa och mest lämpade för nya studenter. Om du handlar på nätet, måste du först konsultera fasthet stammen. Generellt är de bäst säljande stilar med god kvalitet och rykte mycket bekväm att använda.

   

Material

Syntetisk päls

Teknik

Handgjorda

Användning

Daglig makeup

Funktionen

Dubbel 3D-lager/Lätt avsmalnande fibrer/Effekt/Fluffigt/dramatiskt/Mjukt band

Band

Svart/clear

Livstid

20-30 gånger

Paket

Papperslåda/magnetlåda/plastlåda

232425

Hot Tags: 3d mink hår lash, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like