Magnetisk lösögonfrans

Ort ursprung:Shandong,Kina
Produktnamn:Magnetisk ögonfrans och liner
Typ:Handgjorda
Material:Koeaan PBT fiber
Lösögonfransar Terrier:Svart Bomull Stjälk
Paket:Acceptera anpassat paket
Färg:Naturlig svart
chatta nu

Produktinformation


Varför välja magnetisk lösögonfrans ?

Vanliga lösögonfransar är inte bara ovänliga mot motståndarens kvarleva parti, men de kan också falla av om de håller sig till sidan under en lång tid och är krokiga.


Det är mer sannolikt att orsaka ögoninfektioner på grund av flera användning och felaktig användning, som kan orsaka bakterier att växa.

Nyligen, den mycket populära en-sekund makeup magnet ögonfransar, är det inte lätt att ta av smink och kan simma i vattnet, det är ett mirakel i ögonfransen världen. Som namnet antyder lockas magnetiska ögonfransar direkt av magneter utan att applicera lim!


Även om magnetiska ögonfransar har dykt upp tidigare, har de inte blivit populära på grund av svårigheten att hand manipulation och lätt slitage.


Till skillnad från alla andra magnetiska ögonfransar, denna magnet ögonfransar är rent konstgjorda och icke-maskin, vilket gör ögonfransarna bekväma och mjuka, och kan användas 30 gånger ~


Och användningen av ultra-mikro magnet design innebär

Magneten är nästan osynlig, det känns väldigt lätt, och det finns ingen främmande kroppssensation. Du kanske glömmer att du har den på dig efter en lång tid. Dessutom är denna ögonfrans mycket härlig-det kommer inte att falla av!


Även i vattnet, kan det behålla sin skönhet. Det är ett måste för pseudo-naken makeup för simning, varma källor och andra aktiviteter vatten!

När det gäller hur man sätter på den, det är verkligen enkelt.


Magnetisk lösögonfrans är utrustad med magneter i båda ändar, och den del av ögonfransarna med magneter är under, och en liten bit ögonfransar som också är magnetiska behövs.


Med hjälp av principen om magnet attraktion mellan motsatta kön, finns det ingen anledning att använda något lim, så länge de två bitar av lösögonfransar är fastklämda i en "sandwich sätt", kan de verkliga ögonfransarna fastställas framgångsrikt.


Oroa dig inte för makeup-borttagning och ögonfransväxling!

Men även om vi tänker på att stänga våra ögon något, placera magnetiserade ögonfransar bakom rötterna av ögonfransar, och sedan använda en annan bit magnetiserade lösögonfransar under den i 2 sekunder för att slutföra, kommer det definitivt att finnas en handikappad part klagar, "Hur ska jag tillämpa det!" ".


Så vi har specialutrustat med en ikonisk specialdesignad applikator, vilket motsvarar en ögonfransböjare, så du kan bära den utan någon ansträngning!

      

Material

Koreanska PBT fiber

Teknik

Handgjorda

Användning

Daglig makeup

Funktionen

Lätt och Fluffy

Band

Svart eller tydlig

Livstid

20-30 gånger

Paket

Papperslåda/magnetlåda/plastlåda

magnetic

磁铁对毛如何使用


磁铁对毛详情

mmm

付款方式详情

运输时间详情

Faq

Q 1: Hur många sorters ögonfransmaterial har du?

A: Vi kan ge olika material, såsom mink skinn, syntetiska fibrer, konstgjorda minkar och så vidare.

Q 2: Ger du gratisprover?

A:Ja, naturligtvis, men jag är rädd att du ska bära frakten.

Q 3: Tillhandahåller du kundanpassade förpackningar?

A:Ja, naturligtvis. Vi har goda förbindelser med tryck- och förpackningsfabriker, så vi kan anpassa förpackningar med din logotyp och

Varumärke. Du behöver bara skicka originalbilden av logotypen, vi kommer att göra designen, och sedan använda den bekräftade logotypen i din

ögonfransordningen.

Q 4: Har ögonfrans order moq?

A:Utan MOQ kan du köpa vilken mängd du än behöver.

Q 5: Hur många dagar kan du skicka dessa produkter?

A: Prov beställning: 3-7 dagar, batch order: 10-15 dagar.

Q 6: Hur många ögonfransar kan jag använda?

A: 20-30 gånger, på ett lämpligt och skonsamt sätt.

Hot Tags: magnetisk lösögonfrans, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like