Partihandel Korea PBT Fiber 3D Faux Mink Eyelash

Varumärke: cogentbeauty Material: Koreansk PBT-fiber Typ: Handgjord False Eyelashe-typ: Full Strip-fransar False ögonfransar Band: transparent plast / svart bomullsstång False ögonfransar Stil: Tjock färg: naturlig svart eller anpassad färgpaket: 1 par per bricka betalning: paypal, Western Union, T / T, moneygram-prov: erbjuder gratis provstil: naturlig Lång
chatta nu

Produktinformation

Klistra in falska ögonfransar är ett kraftfullt sätt att öka ögonen och ändra ögonformen. Först trimma grossistkorea PBT-fiber 3D faux minkögonfrans i formen på dina ögon, använd sedan en spetsig pincett för att hålla spetsen på ögonfransarna och applicera kosmetiska lim eller naturlig latex på de falska ögonfransarna. När limet håller på att torka ska du rikta in det med pisklinjen och fästa det från det yttre hörnet på ögat till det inre hörnet av ögat.

När du letar efter första gången, håll dig inte fast vid den hela tiden. Vänta tills ögonen är öppna. När positionen är korrekt trycker du på den med fingrarna. Längden på den falska ögonfranslinjen är något mindre än ögans längd. Om böjningen av ögonhåret är för vänd, kommer det att vara en falsk känsla. Om ögongulet är för nedåt blockerar det ögongloben. När du har fastnat kommer den svarta linjen i ögonfransen att vara styv i båda ändarna. Därför måste den målas med svart ögonbrynspennor i ögonets inre och yttre hörn och gradvis öppnas. När du sticker grossistkorea PBT-fiber 3D faux minkögonfrans, se till att kombinera dem med dina egna ögonfransar. Har inte en dubbelskiktseffekt. Det kan lösas med ögonfrans curling och borstmascara. När du tar bort den, infiltrera med lite alkohol bomullsboll och dra den försiktigt från ena änden av ögonhörnet till den andra. Torka sedan av limet på de falska ögonfransarna. När modellen är gjord, placera den i rutan för nästa användning.

Stäng ögonen och borsta dem långsamt inifrån och ut, öppna sedan ögonen, borsta från botten och borsta tills den långa spetsen av grossistkorea PBT fiber 3D faux minkögonfrans. Vid denna tidpunkt bör ögonen se raka ut, försök att inte röra sig och applicera ögonfransarna genom att vrida handlederna. Den nedre mascaraborsten spelar ingen roll, som borste, var försiktig, borsta inte pastan i ansiktet.

HTB1Cn3kKNjaK1RjSZKzq6xVwXXat

QQ截图20190904170047

3D mink eyelash1

3D mink eyelash 3_副本

201906171558232102926_副本

201906171558041045272

QQ截图20190909172914

Hot Tags: grossist korea pbt fiber 3d faux minkögonfrans, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like