3D Fransar

Orten för ursprung:Shandong, Kina
Typ:Handgjorda
Lösögonfrans Typ:Full Strip Fransar
Färg:Naturlig svart
Band:Soft Cotton Band
Material:Mink päls
Tjocklek:Naturlig tjocklek
chatta nu

Produktinformation

Den 3D Lashes inkluderar mink 3D Lashes och faux 3D eyelash.and Om du behöver ,vi också kan leverera 25mm längd . För materialet ,materialet av mink 3D Lashes är sibirisk mink päls,hög kvalitet,mer mjuk och fluffig, måste du vara gillar det !

Vi bör välja en mink 3D Lashes enligt din storlek och form av ditt öga, och skär den lämpliga längden. För det första,Använd din ögonfransböjare för att locka din egen ögonfrans innan du klistrar 3D mink ögonfrans. För det andra,Applicera en svart ögonskugga på roten av ögonfransarna med en ögonskugga borste. För det tredje,Använda ögonfransens lim till rötterna. Applicera inte för mycket eller för lite, vilket kan resultera i otillräcklig klibbighet. Slutligen,Fix ögonfransen från mitten, och sedan fixa ändarna av huvudet och svansen separat.

Efter att ha fastnat på ögonfransarna får du inte glömma mascaran igen, så att de sanna och lösögonfransarna kan integreras naturligt.

Utom mink 3D ögonfrans,det finns andra stilar för dig att välja,såsom ögonfransförlängning och premade fläkt volym frans etc. Olika stilar har olika effekt. Välj en som passar dig och bli vad du vill vara.


Välkommen att kontakta med mig vän ! Min whatsapp nej .:+86 15376782104


   


HTB1Cn3kKNjaK1RjSZKzq6xVwXXat_副本

QQ截图20190904170047_副本

3d mink 1

3D mink eyelash1

3D mink eyelash2201906171558232102926_副本

Faq

Q1: Vilka typer av Eyelashes levererar du?

 A:Vi levererarmink päls, hästpäls, syntetiska hårstrån, människohår ögonfransar.

 

F2: Är du en tillverkare?

 A:Ja,vi är i topp 3 tillverkaren på ögonfrans i Kina och alltid leverera objekten till Wal-mart, och några kända utländska företag.

 

Q3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

A: Ja,vi kan leverera anpassade förpackningar för dig. Du behöver bara skicka logotypen, och vi kommer att göra designen, bekräfta, skriva ut och använda för dina fransbeställningar.

 

Q4: Hur får ou minkpälsen?

A: Det samlas när minkar faller håret varje år.

Hot Tags: 3d fransar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like