3d Naturliga Mink Ögonfransar


Orten för ursprung:Shangdong, Kina
Längd:Naturlig lång
Tjocklek:Naturlig tjocklek
Färg:Naturligt svart
chatta nu

Produktinformation

3d naturliga mink ögonfransar

3d naturliga mink ögonfransar Jag tror att ingen kan förneka skönheten i sådana ögonfransar. Det är naturligt tjock och kan perfekt modifiera våra ofullständiga ögonfransar, göra våra ögon större och vackrare, och det kommer med bekvämt och återanvändbart, vilket är mycket prisvärd och bekvämt för oss när vi kommer.

Även ögonfransar såsom 3d naturliga mink ögonfransar måste tas bort och bäras varje dag, flickor har nu olika smink varje dag, och de stilar de behöver bära är också olika. Om ympade, kommer formuläret vara relativt enkelt, vilket inte kan tillfredsställa de flesta av dem. Behoven hos flickor, och det finns många färgkombinationer för sådana ögonfransar. Toningsfärger, heltäckande färger eller svarta och övre färger vid roten kan göras. Det är inte en dröm att bli en brokig flicka.

Vårt företag har åtagit sig att göra ögonfransar i mer än 15 år. Materialen importeras från Korea. Limmet levereras med ett varumärke som Sky. Pincett och ögondekaler finns tillgängliga. One-stop lösning på ditt problem, tror vi oss Kvaliteten kommer att slå priset. Alla förstår vilken typ av pris och vilken kvalitet. Om du har samma värden som min, kontakta mig så snart som möjligt


Ursprungsort

Shangdong, Kina

Längd

Naturlig lång

Tjocklek

Naturlig tjocklek

Färg

Naturligt svart

Faq

F: Vad är MOQ för fransarna?

S: Vanligtvis 20 brickor, beroende på orderuppgifterna. F: Kan prover skickas till kunder? S: Ja, prover stöds . F: Tar du beställningar på privata märken? A: Ja. Det gör vi. Vi accepterade OEM och ODM. F: Hur lång blir den producerande och leveranstiden? S: Runt tiden beror på mängden av din beställning, info vårt serviceteam att få mer detaljer tack. F: Är du fabriken & om det går att besöka din fabrik innan vi arbetar tillsammans? S: Ja, Vi är tillverkaren, som har 15+ års erfarenhet av Qingdao.


Hot Tags: 3d naturliga mink ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like