3D Siberian Mink Lashes

3D siberian mink fransar säljs mer heta nu. Bokstavligen betyder att det måste vara den sibiriska mink lash och har även 3D-effekten. Men nu i marknaden, det har många syntetmaterial som låtsas vara siberian mink materialet, hur man skiljer dem blir ett problem...
chatta nu

Produktinformation

3D siberian mink fransar säljs mer heta nu. Bokstavligen betyder att det måste vara den sibiriska mink lash och har även 3D-effekten. Men nu i marknaden, har det många syntetmaterial som låtsas vara siberian mink materialet, hur att skilja dem blir ett problem som pussel konsumenter. Nu introducerar vi flera idéer att särskilja dem, hoppas få några bra för kunderna när köpa 3D sinberian mink fransar.

1. den första är också den enklaste one, använda varmvatten att skålla dem, siberian mink päls är lätt deformerad, men den syntetiska materialet blir inte

2. den andra är brand. Den siberian mink päls material har lukten såsom brännande hår och kläms till pulver efter bränning, syntetisk fiber materialet har lukten som brinnande plast produkt. Och som en Knut kan brutit inte efter bränning.

3. tredje de kommer användas maskinen--mikroskopet. Titta på vågen med Mikroskop, det är klart, sinberian mink päls materialet har skalor och syntetiska fibermaterial har ingen.

Är ovan de vanligaste identifieringsmetoder, det kan hjälpa oss att skilja på olika material.

En annan som är 3D-effekten, varken 3D siberian mink fransar eller 3D syntetisk fiber fransen alla kan göra sig 3D-effekten.


Hot Tags: 3D siberian mink lashes, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like