Ögonfransar Mink 3d


Namn: 3D Mink Lashes
Typ: Handgjord
Material: sibirisk mink
Längd: Naturlig lång
Tjocklek: Naturlig tjocklek
Färg: Naturlig svart
Funktion: Naturlig mjuk, lång
MOQ: 20 par
chatta nu

Produktinformation

ögonfransar mink 3d

ögonfransar mink 3d är en mycket populär produkt. På hans basis är de magnetiska magiska ögonfransarna mink 3d en mycket populär produkt. Varför sägs det att han har magi? Jag vill dekryptera det för alla idag.

Faktum är att den så kallade magin är att det finns magneter på ögonfransarna. Magneterna är smala och kommer inte att hittas. Antalet magnetband kan också väljas, men vi tänker välja tre, vilket räcker. Naturligtvis undrar du hur bara ena sidan av magnetbandet kan fixa ögonfransarna, naturligtvis finns det också en magnetlist på den andra sidan som kan fästas i ögonfransarna, vilket kan locka varandra. Nu kommer denna typ av ögonfranslåda också att bära ett limrör. Det kan också limmas på, så det är en multifunktionell låda med ögonfransar, som är mycket populär nu.

Vi har mycket erfarenhet av att göra ögonfransar mink 3d, för vi har tillverkat den här produkten i många år, och försäljningsvolymen har inte varit så bra, men det blev plötsligt populärt i år, så att välja oss är det bästa valet och mycket kostnadseffektiv. Kontakta mig så snart som möjligt. Jag' jag väntar på dig på cogentbeauty.

namn

3D Mink Lashes

Material

Sibirisk mink

Funktion

Naturlig mjuk, lång

MOQ

20 par

11111

FAQ

F1: Accepterar du provorder?

A: Ja, naturligtvis.

F2: Levererar du OEM eller ODM?

A: Ja, visst. Vi kan göra skräddarsydda förpackningar åt dig.

F3: Hur många typer av fransar har du?

A: Vi har 2D-minkfransar, 3D-minkfransar, 25 mm minkfransar, faux minkfransar, 3D-sidenfransar, hästfransar, mänskliga hårfransar etc.

F4: Hur många gånger kan ögonfransarna användas?

A: Vanligtvis kan det användas 20-30 gånger på ett korrekt och skonsamt sätt.

F5: Vilket leveranssätt är tillgängligt och hur lång tid tar det att anlända?

A: Vanligtvis använder vi DHL, UPS, ARAMEX och FEDEX enligt olika länder, 3-5 dagar och 4-9 dagar har olika fraktkostnader. Vi kommer att ge spårningsnummer ASAP efter att varorna skickats ut.


Hot Tags: ögonfransar mink 3d, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like