Magnetiska ögonfransar och ögonlinsuppsättning

Varumärke: Cogentbeauty
Ursprungsort: Shandong, Kina
Modellnummer: magnetisk-001
Material: sibirisk mink
Typ: 100% handgjord
Tjocklek: 0,05 mm, 0,07 mm, 0,10 mm, 0,15 mm
MOQ: 20 par
Paket: plastlådor och anpassat paket accepterat
Längd: 8mm-25mm
Betalning: Banköverföring, handelsförsäkring, PayPal
Färg: Naturlig svart
Funktion: Softand bekvämt
chatta nu

Produktinformation

Hur länge håller eyeliner och ögonfransar mig?

Vi vill säga att våra magnetiska ögonfransar och eyeliner-set kan återanvändas upp till 100 gånger. Men för att vara ärlig, älskling, vi har inte haft en enda gal-rapport som slut på vår produkt ännu. Dina magnetiska ögonfransstämningar, med korrekt applicering och förvaring, kan bäras varje dag i en månad eller upp till 30 dagars användning. Vi har fått kunderna att få ännu längre livslängd på sina ögonfransstämningar genom att rengöra magneterna noggrant efter varje användning.

Vad är ingredienserna och är de säkra?

Magnetic Eyelashes and Eyeliner Set innehåller järnoxid som betygsätter 2 för säkerhet enligt EWG. Det finns absolut inga tungmetaller eller parabener i vår formel. Järnpartiklar orsakar vanligtvis inte problem även för personer med känslig hud. Om du har ögonproblem / operation, kontakta din läkare. Det finns inga kända biverkningar med våra magnetiska ögonfransar och eyeliner-set.

Hur tar jag bort den magnetiska eyeliner?

Super lätt att ta bort! Använd bara lite kokosnötolja eller sminkborttagare eftersom de är bra alternativ för att ta bort eyeliner.

Material

Sibirisk mink

Anpassat paket

Tillgängliga

Teknik

100% handgjorda

Privat märke

Gratis design kan levereras

Stilar

Mer än 300 stilar

1-1

202011051659398541a07e1a1c474a8fb71b3b81167f6e

20201105165939d828ce1ed2e741c4bdba5baca6961264

1-2

Heta säljstilar

11

33

tupian2

tupian3

FAQ

F1: Är du en näringsidkare eller tillverkare? A: Vi är båda. Vi är en fabrik med mer än 15 års produktionsupplevelser. Vi har vår egen fabrik och vårt handelsföretag.

F2: Accepterar du provorder? A: ja, förstås. Du kan välja modeller du gillar som prov att testa.

F3: Levererar du OEM-anpassade ögonfransförpackningar och hur många dagar för att göra lådan? A: Ja, säkert. Vi kan göra anpassad förpackning åt dig. Du behöver bara skicka logotypen och lådstilen du vill ha, och vi kommer att göra designen, bekräfta, skriva ut och använda för dina fransbeställningar. Och lådan behöver cirka 1 -3 veckor. F4: Hur många typer av fransar har du? A: vi har ögonfransförlängning, 2D minkfransar, 3D minkfransar, 25 mm minkfransar, faux minkfransar, 3D-sidenfransar, 5D-sidenfransar, 6D-sidenfransar, hästfransar, mänskliga hårfransar och så vidare.

F5: Hur många gånger kan ögonfransarna användas? A: feedback från kunder visar att den kan användas 20-30 gånger på ett korrekt och skonsamt sätt. F6: Vilket leveranssätt är tillgängligt och hur lång tid tar det att anlända? A: Vanligtvis använder vi DHL, UPS, ARAMEX och FEDEX enligt olika länder, 3-5 dagar och 4-9 dagar har olika fraktkostnader. Vi kommer att ge spårningsnummer ASAP efter att varorna skickats ut.

F7: Kan du ge drop-shipping? A: Ja, visst, vi kan skicka order till dina kunder direkt.

F8: Hur man tar bort fransarna A: Använd försiktigt bomullsdynan för att ta bort mascara och ögonfransar. Använd korrekt sätt att ta bort dina fransar kan förlänga ögonfransens livslängd.

F9: Hur rengör jag ögonfransarna? A: Använd smink bomullspinne för att doppa i det klara vattnet och rensa sedan ögonfransens svarta band, du kan använda torken för att blåsa den när fransarna blir våta är okej.


Hot Tags: magnetiska ögonfransar och eyeliner set, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like