Magnetiska ögonfransar

Ursprungsort: Shangdong, Kina
Namn: 3D Mink Lashes
Typ: Handgjord
Material: sibirisk mink
Längd: Naturlig lång
Tjocklek: Naturlig tjocklek
Färg: Naturlig svart
Funktion: Naturlig mjuk, lång
MOQ: 20 par
chatta nu

Produktinformation

Fördelarna med våra magnetiska ögonfransar

Makeup är för kvinnor, precis som spel är för barn. Det är inte bara relaterat till en kvinnas sofistikering och självförtroende, utan också en riktig skicklighet. Oavsett hur bra sminken är, är det bättre än att ha ett par stora flimrande ögon. Använder du mascara varje dag? Vanliga falska ögonfransar är inte bara ovänliga för motståndarens rester, de håller sig länge, de är också krokiga, de kan falla av och de kan orsaka ögoninfektioner på grund av flera gånger och felaktig användning av bakterier att odla bakterier. Även om magnetiska ögonfransar har dykt upp tidigare är de inte populära på grund av svårigheten med handmanövrering och lätt slitage. Till skillnad från alla andra magnetiska fransar är våra ögonfransar gjorda för hand, vilket gör dem bekväma, naturliga och repeterbara. Används 30 gånger innebär designen av ultramikromagnet att magneten är nästan osynlig och den känns väldigt lätt och har ingen känsla av främmande kropp. Det kan bibehålla skönheten även i vattnet. Det är en artefakt för simning. När det gäller hur man sätter på det är det' s väldigt enkelt. Magnetiska ögonfransar är utrustade med magneter i båda ändarna. Med principen att magneter lockar motsatt kön behövs inget lim. Smörg bara in de två falska ögonfransarna genom att klämma in de riktiga ögonfransarna för att fixa det framgångsrikt, utan att oroa dig för smink och ögonfransar. Problemet med förskjutning.


Varumärke

Cogentbeauty

Material

100% Real Mink

Hantverkstyp

Handgjorda

Tjocklek

Naturlig tjocklek

Längd

Naturlig längd

Livstid

20-30 gånger

Leveranstid

4-5 arbetsdagar

Prover

Gratisprover

Privat etikett

Tillgängliga磁铁对毛使用方法


FAQ

F1: Accepterar du provorder?

A: Ja, naturligtvis.

F2: Levererar du OEM eller ODM?

A: Ja, visst. Vi kan göra skräddarsydda förpackningar åt dig.

F3: Hur många typer av fransar har du?

A: Vi har 2D-minkfransar, 3D-minkfransar, 25 mm minkfransar, faux minkfransar, 3D-sidenfransar, hästfransar, mänskliga hårfransar etc.

F4: Hur många gånger kan ögonfransarna användas?

A: Vanligtvis kan det användas 20-30 gånger på ett korrekt och skonsamt sätt.

F5: Vilket leveranssätt är tillgängligt och hur lång tid tar det att anlända?

A: Vanligtvis använder vi DHL, UPS, ARAMEX och FEDEX enligt olika länder, 3-5 dagar och 4-9 dagar har olika fraktkostnader. Vi kommer att ge spårningsnummer ASAP efter att varorna skickats ut.

Hot Tags: magnetiska fransar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like