Mink 25mm ögonfransförsäljare

Ursprungsort: Shangdong, Kina
Namn: 25mm 3D Mink Lashes
Typ: Handgjord
Material: sibirisk mink
Längd: Naturlig lång
Tjocklek: Naturlig
Färg: Naturlig svart
Funktion: Naturlig mjuk, lång
MOQ: 20 par
chatta nu

Produktinformation

Val och användning av bra ögonfransar

När du väljer falska ögonfransar bör du välja en bra. Om du vill vara naturlig ska du inte använda' använd inte falska ögonfransar. Använd två fingrar för att försiktigt böja de falska ögonfransarna för att visa ögonlockens form och krökning. Det är att jämföra storleken på dina ögon med falska ögonfransar och klippa längden så att den passar dina ögon. Applicera speciellt lim på de falska ögonfransarna. Om du vill att effekten ska bli bättre är det bäst att använda en limpenna, eftersom limet blir mer enhetligt och bekvämare. Professionell mink 25mm ögonfransförsäljare säger uppriktigt, syftet med lim är att förhindra att falska ögonfransar faller av lätt, så att de kan appliceras mer naturligt.

Krökning: Goda falska ögonfransar kommer naturligtvis att dyka upp, vilket liknar tillväxtkurvan för övre ögonfransar. Raka falska ögonfransar kommer att kännas styva när de bärs, och det blir ingen estetisk känsla. Användbarhet: Om du vill göra en stor debut på en fest, välj överdrivna falska ögonfransar, till exempel strassbelagda fjäderliknande färgglada ögonfransar. Var dock inte för dramatisk för möten med vänner eller dejtingpar, eftersom det kommer att göra människor obekväma

Ögonfranslim: Detta är mycket viktigt. Jag har sett en kvinna i 30-årsåldern. Hon är faktiskt väldigt vacker, men hon köpte billigt falskt ögonfranslim. Nu är huden vid roten på ögonfransarna allvarligt skadad och ofta inflammation. Därför måste jag köpa limet, och det är inte dyrt och läskigt. För mindre än 100 yuan, välj ett ögonfranslim av mycket god kvalitet.

Som professionell mink 25mm ögonfransförsäljare vill jag säga dig så fort att många nybörjare kommer att ignorera: eftersom jag brukade vara så här. (Många systrar kommer ivrigt att applicera limet på ögonen efter applicering av limet, av rädsla för att limet ska torka ut. Fel, var noga med att blåsa i 10 sekunder efter applicering av limlimet. Låt limet vara halvtorrt. Vid den här gången kan limet vara klibbigt.

Varumärke

Cogentbeauty

Material

100% Real Mink

Hantverkstyp

Handgjorda

Tjocklek

Naturlig

Längd

25mm

Livstid

25-30 gånger

Leveranstid

3-5 arbetsdagar

Prover

Gratisprover

Privat etikett

Tillgängliga

IMG_1292(20200915-142305)

IMG_1293(20200915-142423)

1

2

FAQ

1: Kan jag få en provorder?

A: Ja, vi välkomnar provorder för att testa och kontrollera kvalitet. Blandade prover är acceptabla.

F2: Accepterar du Paypal?

A: Ja, vi accepterar Paypal, Money Gram, Western Union, Banköverföring, T / T, L / C.

F3: Är du en tillverkare?

A: Ja, vi tillverkar alla produkter i egen regi och har fullständig kvalitetskontroll.

F4: Får jag några anpassade prover?

A: Ja, vi kan tillhandahålla anpassade prover enligt dina krav med en privat logotyp.

F5: Vad sägs om ledtiden?

A: Provet behöver 3-5 dagar, massproduktionstiden behöver 10-45 dagar.

Hot Tags: mink 25mm ögonfransar leverantör, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like