3D Silk Eyelashes

Om du älskar att bära 3D-silkögonfransar, bör du ta hand om falska ögonfransar, ta bort ögonfransar, skydda ögonlocken och dina egna sanna ögonfransar för att använda fler falska ögonfransar. Lägg inte på en falsk ögonfrans för att dra av de riktiga ögonfransarna, om det kommer att gråta verkligen inte kommer att vinna. Så hur man ...
chatta nu

Produktinformation

Om du älskar att bära 3D-silkögonfransar, bör du ta hand om falska ögonfransar, ta bort ögonfransar, skydda ögonlocken och dina egna sanna ögonfransar för att använda fler falska ögonfransar. Lägg inte på en falsk ögonfrans för att dra av de riktiga ögonfransarna, om det kommer att gråta verkligen inte kommer att vinna. Så hur tar man bort 3D-silkögonfransarna? Vänligen se följande:

Steg 1: Använd först en bomullspinne för att avlägsna ögon- och läppsmackupavlägsningen och applicera den fram och tillbaka flera gånger vid ögonfransarnas rota. Låt sminkborttagaren reagera med limet.

Steg 2: Stryk ögonfransarna försiktigt och dra försiktigt framåt för att ta bort de falska ögonfransarna. Är det inte enkelt? Verkligen vill inte ha något att gå direkt till våld och riva!

Steg 3: Efter borttagning av ögonfransar, var uppmärksam på rengöring och lagring. Noggrant underhåll av falska ögonfransar kan göra ovala ögonfransar av god kvalitet, återanvända mer än 20-30 gånger! Efter varje borttagning, applicera ögon- och läppsmackborttagaren eller gör en bubbla i sminkborttagaren, och ta bort limet från de falska ögonfransarna med pincett.

Lägg sedan 3D-silkeögonfransarna på en pappershandduk eller handduk, använd en bomullsplatta eller ögonbrynborste för att försiktigt torka av en pensel och borsta från roten till framsidan. Efter rengöring och insamling är det bäst att använda ögonfransförvaringsboxen med fler falska ögonfransar. Om de falska ögonfransarna deformeras, använd inte dem.


Hot Tags: 3D silke ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like