Silke Fake Eyelashes

Vi älskar alla att ha på sig de silka falska ögonfransarna, men om du vill göra de falska ögonfransarna ser mer naturliga och vackra ut, måste du titta på dessa punkter. 1. Snyggt trimma de falska ögonfransarna: För långa falska ögonfransar har bara ett ord "falskt"! Inte bara längden på ögonfransar, ...
chatta nu

Produktinformation

Vi älskar alla att ha på sig de silka falska ögonfransarna, men om du vill göra de falska ögonfransarna ser mer naturliga och vackra ut, måste du titta på dessa punkter.

1. Trim försiktigt de falska ögonfransarna:

För långa falska ögonfransar har bara ett ord "falskt"! Inte bara längden på ögonfransar, men också längden på landskapet. Var noga med att matcha längden på dina ögon.

2.Try att böja silkesfalska ögonfransar så mycket som möjligt:

Varje falsk ögonfrans är mycket styv och rak när den tas ut. Det svänger fram och till tills du känner att den är väldigt mjuk. Det här är den bästa tiden att bära den på.

3.clean ögonen olja

Om du är ett oljigt ögonlock, är det bäst att använda ett löst pulver för att absorbera olja innan du bär den och använd ett löst pulver för att pressa oljan.

4.ten sekunder gånger:

Efter att du har applicerat limet på de falska ögonfransarna, skynda inte att hålla fast vid ögonen. Efter några sekunder lägger du de falska ögonfransarna på dina ögon, vilket gör de falska ögonfransarna fastare.

5.Titta ner:

När man bär falska ögonfransar, brukar många människor titta direkt i spegeln. Det känns så rätt. Faktum är att du bör lägga en spegel under och ha på sig falska ögonfransar när du tittar ner. Detta kommer att göra det tydligare om de falska ögonfransarna bärs naturligt. .

6.Levera lite utrymme:

Om du är en silkefalsk ögonfransar, får du lite utrymme mellan de falska ögonfransarna och dina egna ögonfransar. Du kan fylla klyftan med eyeliner eller ögonskugga, vilket gör att limet kan torka snabbt


Hot Tags: silke falska ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like