3d Mink Ögonfransar Professional Beauty Custom Förpackning


Orten för ursprung:Shangdong, Kina
Färg:Vit, rosa, blå, orange, grön
Tjänst:OEM/ODM
MOQ:20 Par
chatta nu

Produktinformation

3d mink ögonfransar professionell skönhet anpassade förpackningar

3d mink ögonfransar professionell skönhet anpassade förpackningar är lika viktigt för oss själva som våra kläder. Numera är de flesta människor så kallade nominellt värde kontroll. Samma kvalitet sak, plus det yttre skalet, blir annorlunda. Nu kunder är alla Som vackra saker, ekar detta också anledningen till att de kan ta bilder, vilket är mer bekvämt för publicitet.

3d mink ögonfransar professionell skönhet anpassade förpackningar kräver design-minded människor att designa, och det kräver också innovativa och modeledande människor att skapa dessa. För dem av oss som inte är designers, kan vi bara titta på några av de senaste trenderna genom vår angelägna luktsinne. Funktioner, men i själva verket tror jag att vad alla gillar är den inre delen, för även om han är vacker, kommer kunden bara köpa den en gång. Om han säger att det är en lögnare, är det bara snygg och bara lådan är kvar. Så vårt företag fokuserar mer på ögonfransar. Den inre skönheten i produktionen är levande återspeglas.

Så snabbt kontakta oss, vi är en veteran ögonfrans tillverkare med 15 års erfarenhet. Lita på oss, jag väntar på dig på cogentlashes.

Ursprungsort


Kina

Typ

Handgjorda

Paket

Anpassat paket accepteras

Varumärke

kongentskönhet

Färg

Vit, rosa, blå, orange, grön

Tjänst

OEM/ODM

Moq

20 par

1. Kan jag få en provbeställning online?
---A: Ja, namn du prover vi skall ge dörr till dörr Express service.


2. Kan jag anpassade fransar paket för mina privata etiketter?
---A: Visst, berätta detaljerna.


3. Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?
---A: Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar för dig. Visa oss bara din logotyp, vi kan göra designarbetet åt dig.


4. Hur lång tid den producerande och leveranstid?
---A: Prover finns i lager kan skickas ut när som helst, stor beställning är cirka 15 dagar, leveranstiden är 3-7days av Express service.


5.Do du andra modeller tillgängliga?

--A: Ja, vi har ett brett utbud av produkter och har även FoU-teamet för att utveckla dina produkter enligt kundernas efterfrågan. Du kan också besöka vår hemsida och få vår katalog.


Hot Tags: 3d mink ögonfransar professionell skönhet anpassade förpackningar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like