4d Silk Fiber Ögonfrans Mascara

Ursprungsort: Shandong, Kina
Handtagskompis: Plast
färg: Svart/vit/röd/lila/blå
Leveransmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
logotyp: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
kvalitet: Högsta kvalitet
Betalning: PayPal, MoneyGram, T/T, Western Union
chatta nu

Produktinformation

Det finns många typer av 4d Silk Fiber Eyelash Mascara. Till exempel kan det böjda borsthuvudet få ögonfransarna att krulla upp naturligt, det avsmalnande borsthuvudet är lämpligt för tunna ögonfransar, och spiralborsthuvudet kombinerar fördelarna med lång och curling, och miniborsthuvudet borstar ut rötterna. Med distinkta ögonfransar kommer sjöborrhuvudborsten att göra ögonfransarna tydligare.

4d Silk Fiber Eyelash Mascara är lämplig för glesa ögonfransar, vilket kan förbättra den tjocka effekten och göra ögonfransarna lika snäva som fjädrar utan klumpar. Mascaraborstens konkava fiber kan linda varje ögonfrans för att göra ögonfransarna täta och lockiga. Krigssidan är mer enastående.


4d Silk Fiber Eyelash Mascara är lämplig för mjuka och glesa ögonfransar. Applicering på ögonfransarna kan få ögonfransarna att se tydligare ut, inte lätt att hålla ihop och göra ögonfransarna tjocka och hårda, vilket bildar en curlingeffekt. Miniborsthuvudet borstas ner Ovanför ögonfransarna, få sminket att se mer känsligt ut, är borsthuvudet i sjöborre särskilt lämpligt för mjuka och glesa ögonfransar, lämpliga för upprepad applicering.

   


Produktbeskrivning

Produktnamn

4d Silk Fiber Ögonfrans Mascara

Storlek

10cm

Moq

10ST

Typ

handgjord

Anpassad förpackning

Levereraseyelash factory750

image

1. Hur kan jag få några prover?

A:Vi tillhandahåller gratisprover. Du måste betala för frakt av provet. Kontakta oss för mer information.

2. Har du en fabrik?

A:Ja. Vår fabrik har specialiserat sig på detta område under de senaste 15 åren. Och vår fabrik ligger nära flygplatsen i
Guangzhou, Kina. Alla våra kunder är välkomna att besöka oss.

3. Vad är ledtiden?

S: De flesta varor i lager behöver 5-7 dagar beredda; massproduktionstiden behöver normalt 30 dagar. Det beror på orderkvantiteter och driftsperiod. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Hot Tags: 4d silkefiber ögonfrans mascara, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar