Luftfläkt

ursprungsort: Shandong, Kina
Material: gummi
Användning : Ögonfransförlängningsverktyg
färg: svart, gul, blå, grön, rosa, röd
Fraktmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
kvalitet: Topp kvalitet
Betalning: Paypal, MoneyGram, T / T, Western Union
chatta nu

Produktinformation

Ta först ut den flytande eyelinen och skaka den upp och ner för att aktivera det magnetiska pulvret inuti, dra sedan den flytande eyelinen på ögonen och locka sedan till ögonfransarna med Air Blower. Det är super bekvämt.

Det finns ett par två eller tre par ögonfransar i en låda med magnetiska ögonfransar. Olika stilar och olika ögonfranslängder. En låda med magnetpulver-eyeliner och en pincett.

Bakgrunden till födelsen av magnetögonfransar är att vissa människor är allergiska mot ögonfranslim och inte kan fastna eller ympa ögonfransar normalt. Det finns två par falska ögonfransar i en låda. Till skillnad från vanliga falska ögonfransar, som bara har en sida, har falska ögonfransar två övre och undre sidor. Använd båda händerna för att plocka upp och ner de två ögonfransarna, kom ihåg att hålla curlingriktningen konsekvent, lägg de två bitarna nära varandra, så att de övre och nedre sidorna sugs upp. Magnetens roll är här. Om du vill bära ögonen är principen att sätta de övre och nedre två A-ögonfransklämmorna på dina riktiga ögonfransar. På detta sätt håller du de nedre ögonfransarna i din vänstra hand, stänger ögonlocken något, sätter de nedre ögonfransarna vid roten på ögonfransarna och lutar sedan de övre ögonfransarna ner, så kan du suga det ordentligt. Eftersom stammen är magnetiserad är det naturligtvis inte nödvändigt att ta bort sminkprodukter. Var försiktig så att du inte dra hårt när du tar bort det, eftersom det kommer att skada dina riktiga ögonfransar. Det behöver bara gnidas lätt för att separera de två magneterna och kan enkelt tas av med Air Blower.


Produktbeskrivning

produktnamn

Crystal Limring

Storlek

2,7 * 3,5 cm

MOQ

20PCS

Typ

maskin tillverkad

Förpackning

1 st / låda

air blower

air blower8

eyelash remover factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på beställningsinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: accepterar du provbeställning?

Ja, provet är tillgängligt.

3: Kan du göra anpassade fransar?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

4: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

5. Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.

Hot Tags: luftblåsare, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like