Kock plätering pincett

Ursprungsort:Shandong, Kina
Material:Rostfritt stål
Färg:Svart, Blå, Röd, Rosa,Grön,Gul,Anpassad färg
Förpackning:Anpassad förpackning
chatta nu

Produktinformation

1. Hur man håller kockplätering pincett


Exekveringsmetoden är att hålla raka pincett i vänster hand och böjda pincett i höger hand. Vissa människor är vana vid att hålla vänster och höger händer. Men oavsett om du är vänsterhänt eller inte, måste du hålla raka pincett i vänster hand och böjda pincett i höger hand! Tummen och långfingret används för att hålla pincetten och pekfingret används för extra användning. Kraften som används av fingrarna kallas ofta "yin force" i skönhetsindustrin, snarare än dödens kraft. Detta är för att undvika överdriven kraft och kan lätt ympas, och det kommer inte att orsaka för mycket kraft för att göra misstag. Metoden att hålla pincetten är den viktigaste punkten i den säkra ympningen. Bekräfta alltid att inga dåliga vanor har bildats.

2. Låt först den böjda kocken plätera pincett lossa de falska ögonfransarna och separera de falska ögonfransarna en efter en. Var försiktig så att du inte använder överdrivet våld. Det känns som att du enkelt kan ta bort håret från roten och stoppa handlingen.

3. Ta håret korrekt


Den vanliga handhållna böjda kocken pläterar pincett, där pincettens grepp är nästan vinkelrätt mot de falska ögonfransarna, använd pincetten för att klämma fast en tredjedel av ögonfransarnas spetsiga ände och direkt extrahera de långsträckta ögonfransarna diagonalt, dra inte i motsatt riktning mot de falska ögonfransarna Ta bort håret, vilket gör att de falska ögonfransarna deformeras eller böjs.


Ursprungsort

Shandong, Kina

Material

Rostfritt stål

Färg

Svart, Blå, Röd, Rosa,Grön,Gul,Anpassad färg

Förpackning

Anpassad förpackningHbe180e77664d4116ae08c235a0c0e007c

FOQ (foq)

Q1:Undrar om du accepterar små beställningar?

A1 (på 1): Oroa dig inte. Kontakta oss gärna .för att få fler beställningar och ge våra kunder mer sammankallande, vi accepterar liten beställning.

 

Q2 (på andra):Kan du skicka produkter till mitt land?

A2 (på 199- Visst, det kan vi. Om du inte har en egen skeppsspeder kan vi hjälpa dig.

 

Q3 (på andra):Kan du göra OEM åt mig?

A3 (på 199: Vi accepterar alla OEM-beställningar, kontakta oss bara och ge mig din design.we kommer att erbjuda dig ett rimligt pris och göra prover åt dig ASAP.


Hot Tags: kock plätering pincett, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar