Julögonfranslåda

Namn: Christmas Eyelash Box
Ursprungsort: Kina, Shandong
Service: OEM ODM
Meterial: Plastlåda
MOQ: 20 par
Frakt: DHL \ UPS \ FEDEX \ EMS \ TNT ...
Färg: Anpassad färg
Theam: jul
chatta nu

Produktinformation

Julögonfranslåda

1. Bekväm att kontrollera status: Dessa julögonfranslådor är gjorda av plast, som inte bara effektivt skyddar dina falska ögonfransar utan också underlättar att du kollar och tar ut ögonfransarna för att förhindra att de krossas och går sönder.

2. Kapacitet: Utrustad med 1-3 par julögonfranslådor per bricka, en praktisk kombination för att ge utrymme och skydd för dina ögonfransar.

3. Ordna dina ögonfransar: Den här falska ögonfransbrickan är väldesignad och passar formen på de falska ögonfransarna, så att du alltid kan sätta de falska ögonfransarna i rätt läge, praktiskt och kreativt; Dessutom, när du lägger de falska ögonfransarna på ögonfransfacket När du applicerar det kan du direkt observera ögonfransarnas bärande effekt, vilket är bekvämt för damer och flickor.

4. Liten och bärbar: med hjälp av dessa julögonfranslådor och brickor kan du enkelt bära falska ögonfransar utan att oroa dig för att de är skadade, lätta och bärbara, lämpliga för olika tillfällen, såsom resor, dejting, kontor, shopping, vänner samlas, etc. .

5. Elegant dekoration: Ytan på den tomma ögonfranslådan har ett snöflingamönster, vilket är enkelt och attraktivt, vilket gör dina ögonfransar glänsande under ljuset och lockar andras uppmärksamhet, så att de också kan användas som vackra dekorationer på din dressing bord som förvaringspåse för falska ögonfransar.RFQ
F1.Varför välja ögonfransar av minkpälshår?
A: Skillnaden ligger i kvaliteten! Minkhår är 100% naturligt. Det ger en subtil icke-artificiell glans och har en fjäderliknande snygg look. Våra fransar kan böjas som människohår och kan bäras många gånger med rätt vård. Syntetiska ögonfransar, även om de är billigare, är falska, onaturliga när de bärs och kan bara användas några gånger.
F2: Hur mångagånger kan användas?
S: 20-30 gånger på rätt och skonsamt sätt.
F3: Hur får man minkpäls?
S: Det samlas upp när minkar faller i hår varje år.
F4: Levererar du anpassad förpackning och accepterar OEM?
A: Ja, visst. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen, så gör vi designen, bekräftar, skriver ut och använder för dina fransbeställningar.
F5: Accepterar du provorder?
A: ja, förstås. Du kan välja modeller du gillar som prover för att testa.


Hot Tags: julögonfranslåda, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like