Docka Huvud

Typ:Handgjorda
Material:Naturligt kisel
Funktion:ögonfransträning
Färg:Som bild
Storlek:14.5*12.5 CM
Funktioner:Flyttbara ögon
Ort ursprung:ShangDong Kina
MOQ:20st
Service:Anpassade designer
chatta nu

Produktinformation

Hur man övar Tillämpa Makeup på en doll head


Oavsett om du är en spirande kosmetolog eller bara vill lära sig att tillämpa makeup ordentligt, är en skyltdocka ett bra ställe att börja. Doll Head ger dig ett enkelt sätt att öva grundläggande makeup ansökan. Med hjälp av en skyltdocka kan du göra misstag, börja om eller öva flera ser i ett program.

Perfekt för att öva din fransteknik, är detta livsstorlek, mjuk-silikon skyltdocka huvudet för att hjälpa till att utveckla din ögonfrans förlängning ansökan färdigheter.


För inledande beredning, utnyttja- tejp, klistermärken, eller gel patchar. När förberedelserna är framgångsrikt uppnås, sedan öva att sätta enda sträng fransar på ett par band fransar som du redan har tillämpat på Doll Head. De slutna ögonen och anatomiskt korrekt huvuddesign gör för enkel, halkfri, exakt fransplacering. Övning ger färdighet!


Om du oroa sig för materialet ,du kan köpa ett försök ordning enligt testprovet ,det är ok för oss ,vi vill bara att samarbete med dig lång tid ,inte bara en gång ,så hoppas du kan trovärdig kvalitet och förmåga ,vi har försäljning det så många land .


Ser fram emot ditt svar och fråga ,vi är vara här i 24 timmar !

   


 

 

Beskrivning

1. Material: Gummi

2. Färg: Hudfärg

3. Ansikte: Make up ansikte,

4.Feature: Slitstark mjuk avtagbar

 

 

BeställningDetails

MoQ: 20St

Betalning: PayPal, Weston Union, Ali Trade Assurance

Frakt sätt: Sjövägen, Med flyg, By Express

1

F:Missnöjd med kvickhet objekt?
feedback till oss kommer vi att undersöka denna fråga och conifme det och lösa way,fri ersättning för att kompensera dig och immediae återbetalning
F:Är allt lim orsakat ögonkänsligt?
A:Nej,Under ögonfrans ansökan, det finns 2mm gap mellan verkliga frans och falsk lash.not direkt kontakt ögonfrans,Normalt orsaka den känsliga bara för att sova sent och ögat trött.
F:Vad är dina villkor för packning?
A:Generellt packar vi i aluminium blixtlås väska med kiselgel inuti för att isolera miljön inte att orsaka limmet dåligt. Vi testar varje lim innan belivery se till att limmet är färskt.ta bort åldrande lim
F:Finns det ett minsta orderbelopp?
A:Vi begär inte MOQ för rättegång ordning,även 1 st lim. Välkommen att kontakta oss om du vill beställa!
F:Vilken typ av tjänst du erbjuder?
A:Vi kommer att erbjuda dropshipping för att stödja ditt företag utan ekonomiska påtryckningar.Hot Tags: docka huvud, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like