Tomt ögonfransfodral

Namn: Förpackningslådor för ögonfransar
Typ: Handgjord
Ursprungsort: Kina
Frakt: DHL \ UPS \ FEDEX \ EMS \ TNT
Meterial: plastlåda och kartong
chatta nu

Produktinformation

tomt ögonfransfodral

Det tomma ögonfransfodralet är som folkets' s kläder, det kan inte bara täcka den läckande kroppen utan också ge oss extra poäng. Dess utsökta kappa kommer att ge människor en annan känsla.

Det tomma ögonfransfodralet är mycket viktigt. Om du säljer ögonfransarna ensamma ser det oattraktivt och omodernt ut och kan skada ögonfransarna. Med förpackningen blir hela ögonfransarna lite avancerade och atmosfäriska, vilket kommer att locka människors uppmärksamhet mer. Det presenteras i en annan bild. Låt människor inte bara titta på ögonfransar utan också vara mer uppmärksamma på den yttre förpackningens stil, eftersom modern är ett mycket viktigt ord i samhället, och många har blivit kontrollen över utseendet. .

Även om den yttre förpackningen är mycket viktig, är kvaliteten på ögonfransarna också mycket viktig. Om jag är köpare ser jag fortfarande kvaliteten på ögonfransarna först och sedan hans yttre förpackning. Den yttre förpackningen i mina ögon kan bara vara för honom att lägga till poäng, men inte alla, men jag är mycket överens om att den utsökta förpackningen är väldigt viktig.

Så kom till cogentlashes för att hitta mig, bakom vår vackra och utsökta låda, det är mer en garanti för kvaliteten på våra ögonfransar.

FAQ

1. Vad är din MOQ?

20 par

2. Vilka material har dina lådor?

Kartonger och plast

3. Tar du beställningar på privata märken?

Ja. Vi gör. Men MOQ är 300 brickor.

4. Vad är din ledtid för en ny order?

Nästan stilar finns i lager. Kontakta oss mer information.

5. Hur mycket kommer min fraktkostnad att vara?

Fraktkostnaden beror på vikten och volymen på din beställning, leveransmetoder och din slutdestination.


Hot Tags: tomt ögonfransfodral, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like