Rengöringsborste för ögonfrans


ursprungsort: Shandong, Kina
namn :: ögonfransrengöringsborste
färg: alla färger
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
chatta nu

Produktinformation

Om ögonfransrengöringsborste

Denna ögonfransrengöringsborste är inte den andra ögonfransrengöringsborsten. Denna mascara-borste är mascara-borsten som används för ympning. Det används främst för att borsta fransarna som används för ympning för att göra det jämnare.

Huvudet är spiralböjbart, lämpligt för att kamma och rengöra ögonbrynen och ögonfransarna, skapa naturlig ögonfransmakeup. Färgen på denna borste är också olika, huvudfärgen kan anpassas efter dina egna preferenser, huvudet är fiber, det kommer inte att skada ögon och ögonfransar, etc. Stängerna vid rötterna är också färgglada och kan vara ihåliga eller solida.

Vår fabrik har byggts i 15 år. Det har en lång historia, mogen teknik och kvalitetssäkring. Råvarorna är alla importerade råvaror av hög kvalitet. Nu är våra arbetare ganska mogna och kan producera 10 000 produkter per dag, och utbudet är mycket stort. Vi ser fram emot din beställning.

Kina' s kvalitet och hastighet är obestridliga. Vi följer tidens takt. Våra fabriker är rena och städade och det finns inga allergier mot de producerade produkterna.

Kom och kontakta oss, vi är cogentbeauty, vår webbplats: www.cogentlashes.com

Vänligen ge oss en chans till och ge dig ytterligare en chans att välja. Gå in på vår webbplats och bläddra, kanske kommer det att finnas oväntade överraskningar.

Produktnamn

Ögonfransborste

original-

Shandong porslin

Färg

All färg

FAQ:

1: accepterar du provbeställning?

Ja, provet är tillgängligt.

2: Kan du anpassa rutan?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

3: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

4. Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din orderkvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.


Hot Tags: ögonfransrengöringsborste, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like