Ögonfransförlängningsspegel


Paket : Presentkartong
Logotyp : Anpassad logotyp
Använd : EYEBROW
Material : Rostfritt stål
chatta nu

Produktinformation

Ögonfransförlängningsspegel

Eyelash Extension Mirror är en spegel som grafters kan använda för att se deras resultat. Jag tror att oavsett hur kraftfulla grafters är, kan de inte transplanteras blindt, så spegeldesignen är väldigt smart. Det har skillnaden mellan metall och icke-sexig. Utseendet kan ändras enligt kundens' s design. Handtaget är väldigt långt. Spegeln är i allmänhet liten och fyrkantig eller rund. Det är också valfritt.

Så hur man använder ögonfransförlängningsspegel, är att vänta på att du ymper en del eller efter att transplantatet är klart, använd det för att belysa våra ögonfransar, med hjälp av reflektionsprincipen, vi kan trots allt se en betraktningsvinkel för den ympade kunden , ympningen är inte vår ensam. För att se, måste du titta i motsatt riktning, det vill säga den offentliga' s vision, så denna spegels roll är inte trivial.

Vårt företag har engagerat sig i designen av spegelögonfransar i mer än tio år och har en mycket intuitiv känsla när det gäller kvalitet och kundupplevelse, så det är helt korrekt att välja oss, kontakta oss så snart som möjligt, vi har en professionellt designteam, värt ditt förtroende.

FÄRG

SVART

BETALNING

PAYPAL T / T VÄSTRA UNIONEN

logotyp

Anpassad logotyp

1. Kan jag få en provorder online?
--- A: Ja, namnge dig prover vi kommer att tillhandahålla dörr till dörr expresservice.


2. Kan jag anpassa franspaket för mina egna märken?
--- A: Visst, berätta detaljerna.


3. Levererar du anpassad förpackning och accepterar OEM?
--- A: Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Visa bara din logotyp för dig, vi kan göra designarbetet åt dig.


4. Hur lång tid tar produktion och leveranstid?
--- A: Prover finns i lager kan skickas ut när som helst, stor beställning är cirka 15 dagar, leveranstid är 3-7 dagar med expresservice.


5. Har du andra modeller tillgängliga?

--A: Ja, vi har ett stort utbud av produkter och har också R& D-teamet för att utveckla dina produkter enligt kundernas efterfrågan. Du kan också besöka vår webbplats och få vår katalog.


Hot Tags: ögonfransförlängningsspegel, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like