Verktyg för ögonfransförlängning

Ursprungsort: Shandong, Kina
Borstmaterial: Bomull
Handtagskompis: Plast
färg:>= 7 färger
Leveransmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
logotyp: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
kvalitet: Högsta kvalitet
Betalning: PayPal, MoneyGram, T/T, Western Union
chatta nu

Produktinformation

Vilka är riskerna med felaktig uppföljningsbehandling av ögonfransförlängningar? Vilka är effekterna av ohälsosamma ögonfransförlängningsverktyg för rengöring av ögonfransar? Låt mig dela med mig av:

1. Allergiska reaktioner. Limlim används för ögonfransar med ögonfransförlängningsverktyg. Många människors hud kommer att ha allergiska reaktioner på lim och verktyg. Röda fläckar, erytem, tårar och trakom kommer att dyka upp. I allvarliga fall kommer det att få livslånga konsekvenser.

2. Orsaka ögoninfektioner Ögonfransarna som används för ögonfranstransplantation är mestadels djurhår eller kemiska produkter. Om denna typ av produkt inte har genomgått strikta desinfektionsförfaranden och förfaranden kommer det att orsaka omätbara effekter på ögonen.

3. Lång trichiasis. Många människor har ögonfransar och effekten är bra vid den tiden, men med tiden, efter att ögonfransar planterats, påverkas tillväxten av sina egna ögonfransar.

4. Konjunktivit Vid applicering av ögonfransar kan kosmetologen påminna om att effekten av ögonfransinokulering i allmänhet kommer att vara i ungefär tre månader, så många människor kommer inte att bry sig, men denna ouppmärksamhet kan också orsaka skada.

5. Förlust av ögonfransar Många skönhetssalonger använder sämre lim och ögonfransar för att göra det, och den efterföljande rengöringen använder också okvalificerade ögonfransförlängningsverktyg. Vissa sötsaker tyckte att de var vackra vid den tiden, men de kommer att påverka deras hälsa snart.

     

Produktbeskrivning

Produktnamn

verktyg för förlängning av ögonfransar

Storlek

9.2cm

Moq

10ST

Typ

handgjord

Användning

läppstift/ läppglans / mascaraapplikation / kosmetisk

lip brush1

eyelash extension tools

cotton bar4

eyelash remover factory

image

1.Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T/T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningsbehandlingstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

2.Do du prover?

Ja, vi erbjuder gratis prov, men betala för expresskostnaden.

3. Kan du leverera beställning med kundlogotyp och paket?

Självklart kan vi det. Men den behöver MOQ.

4. Är du handlare eller tillverkning?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 års erfarenhet.

Hot Tags: ögonfransförlängningsverktyg, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar