Ögonfransförlängningspincett

Ögonfransförlängningspincett
ursprungsort: Shandong, Kina
namn: Ögonfranspincett
färg: färger
paket: Kundernas begäran
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
chatta nu

Produktinformation

Hur använder man ögonfransförlängningspincett på rätt sätt?

1. Implementeringsmetoden enligt internationella standarder är att räta ögonfransförlängningspincetten med vänster hand och böja tängerna med höger hand. Oavsett om du är vänsterhänt eller inte, måste du rätta pincetten med din vänstra hand och böja pincetten med höger hand. När du använder pincett använder du tummen och långfingret och pekfingret. Fingerkraft kallas vanligtvis GG-kvot, yinkraft GG-kvot; i skönhetsindustrin, inte död kraft, så det är för att undvika överarbeten och kan enkelt ympas utan för mycket rörelse och fel. Rätt användning av pincett är nyckeln till säker ympning.

2. Vippsplitsning: Vid transplantering av ett ögonfrans kommer ögonfransarna att separeras en efter en och ett falskt ögonfrans kommer att fästas på ett riktigt ögonfrans. För att inte fästa nästa ögonfrans ihop, är det nödvändigt att dela upp ögonfransarna. Delade ögonfransar? Sätt raka ögonfransförlängningspincett i ögonfransarna nära roten. En enda ögonfrans visas i mitten av den separerade pincetten, som tydligt skiljer ögonfransarna. Samtidigt kan armbågspincetten också användas som extra ögonfransar för att hålla ögonfransarna bakåt. Ett enda ögonfranskluster kan ympas på tre till fem riktiga ögonfransar utan att klippa hår.

3 Hårborttagning: En enda ögonfrans kan tas bort, ögonfransarna blir tydliga och den högra handen använder ögonfransförlängningspincett för att klämma fast ögonfransarna 1/3, och de falska ögonfransarna och pincetten är fastspända i rät vinkel. Sträck inte ögonfransarna, annars kommer det att få ögonfransarna att deformeras eller böjas. En enda ögonfrans måste användas horisontellt med armbåtspincett eller rak pincett för att klämma fast ögonfransarna för att dra upp tårna.

4. Vidhäftning: Efter att ha dragit ut de falska ögonfransarna, placera de falska ögonfransarna nära roten till de riktiga ögonfransarna, 1-1,5 mm från klistra platsen, för att säkerställa att det inte finns kontakt med kundens' s hud, innan du klistrar in klistra, vänligen skjut ett par gånger för att jämnt klistra in. Denna effekt är mer hållbar. Efter ympning kan ögonfransarna kompletteras med en pincett så att det inte blir någon klibbighet.

Slutligen, kom ihåg: före och efter användning av pincett, bör de rengöras och desinficeras för att förhindra bakterier. På samma gång bör pincetten inte vara vinkelrätt mot ansiktet och separera ögonfransernas främre ände från pannan. Undvik att vidröra huden och ögonen med en pincett och se till att rengöra pincetten.

eyelash tweezer11

produktnamn

Ögonfranspincett

Material

Rostfritt stål

Färg

Färger och silver etc.

Fungera

För ympning av ögonfransförlängningar

Logotyp

Anpassad som din begäran

Anpassad förpackning

levereras

Fördel: Pincett med hög precision gör separeringen enklare. Lätt vikt, orsakar inte handtrötthet.

Lämplig för personlig makeup i professionella salonger.

eyelash tweezer12eyelash tweezer13eyelash tweezer14

eyelash tweezer 15

Funktioner:" 7" typ av pincett, pincettens huvud har en vinkel med handtaget. När ögonfransarna tas, är pincettens huvud parallellt med ögonfransarna, och blomögonfransarna förlängs med den största kontaktytan.

Noggrannhet: Pincetten för ögonfrans ympning är 100% stängd och lätt att greppa ögonfransarna. Arbeta väl för att manövrera i valfri riktning eller vinkel med fina spetsiga spetsar.

eyelash tweezer16

201906171558232102926_副本

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på beställningsinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: Kan prover skickas till kunder?

Ja, prover stöds.

3: Tar du order på privata etiketter?

Ja. Vi gör. Vi kan skapa ditt eget privata papperskort som ditt krav.

4: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan skapa anpassade förpackningar för dig. Du behöver bara skicka logotypen och din förfrågan, vi gör designen.

5. Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.

Hot Tags: ögonfransförlängningspincett, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like