Ögonfranslim Privat Labe


Text:Ögonfranslim
Färg:vit
MOQ:20st
Tjänst:OEM/ODM
chatta nu

Produktinformation

                                        

Hur man använder ögonfranslim privat labe

Oavsett hur bra en tekniker är, är det omöjligt att slutföra detta steg utan ett starkt lim.Så här kommer ögonfranslim privata labe. Och efter en lång tids användning,malla lojala kunder har kommit att bero på Sky Glue eftersom de har funnit att produkterna ger den längsta varaktiga retention. Sky / cogentbeauty Lim S + i synnerhet, erbjuder en branschledande 6-7 veckors retention och anses allmänt vara den bästa ögonfransförlängning lim på marknaden.

Oavsett hur bra limmet är, använd det på rätt sätt. Låt mig presentera hur man använder himlen.först av allt,Vikten av att justera din luftfuktighet,Luftfuktighet påverkar hur snabbt Sky Lim kommer att torka. Om din miljö är för fuktig torkar limmet för snabbt och du tillhandahåller intestarkaste möjliga obligation,för det andra,Justera Använd primer,Använd endast Primer när det är absolut nödvändigt. Primer innehåller alkohol och har en tendens att "över torr" den naturliga piskan. Den naturliga fransen måste ha lite fukt för Sky Glue att hålla fast vid den. Om fransen är för torr, kommer Sky Glue inte att hålla sig väl. Detta bekräftar också vikten av fuktkontroll.för det tredje, rengöras. Sky Glue behöver en ren frans att ta tag i. Rester och skräp kan skapa en barriär mellan limmet och den naturliga ögonfransen. Detta kommer att försvaga banden av Sky Glue och skapa en omedelbar retention fråga.

Jag tror att genom att uppmärksamma dessa, kan du använda himlen bättre. Gör detta ögonfranslim privat labe bättre och bättre.

Typ

Ögonfranslim

Färg

Vit

Moq

20st

Tjänst

OEM/ODM

QQ图片20200722110338

Faq:

1:Hur länge kommer det starka limmet att hålla?

Ingen extern kraft på cirka tre månader

2:Hur länge kommer expressen?

5 till 7 arbetsdagar

3:Vilken tjänst har vi?

ODM /OEM

Hot Tags: ögonfranslim privat labe, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like