Ögonfrans Mannequin Head


ursprungsort: Shandong, Kina
namn: Eyelash Extension Training Mannequin Head
färg: hudfärg
paket: 1st / PVC-väska eller skräddarsydd
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
chatta nu

Produktinformation

ögonfrans skyltdockahuvud

Det mesta av skälet till att ögonfransskyltdockans huvud ser ut är av undervisningsskäl. Materialet är silikon, vilket är mycket bekvämt att beröra, och karaktärerna är också mycket realistiska. Det är en bra produkt för nybörjare.

Dess utseende är mycket bekvämt för nybörjare och lärare. Lärare behöver inte experimentera med kunder längre, vilket kommer att öka onödiga problem. Studenter kan också använda skyltdockhuvudet upprepade gånger för att öka känslan och göra sitt hantverk allt mer sofistikerat. Skyltdockahuvudet kan användas upprepade gånger under lång tid. Strukturen liknar människors struktur och kan simulera processen att plantera ögonfransar mycket realistiskt.

Vår fabrik har nu expanderat i skala. Maskinproduktion och arbetskraft utförs tillsammans. Utgången är helt inget problem. Våra råvaror importeras också från Sydkorea. Det kommer inte att spricka efter flera användningar. Vår produktionshygiennivå är också ganska strikt, användare kan använda den med förtroende.

Vårt skyltdockahuvud är en mycket populär produkt. Så välkommen till vår cogentbeauty-hemsida för att titta på företagets profil och produktintroduktion, vi kommer alltid att vänta på dig.

produktnamn

Ögonfransförlängningsträning Skyltdockahuvud

Material

Silikon

Färg

Hudfärg

Vikt

500g

FAQ:

1: accepterar du provbeställning?

Ja, provet är tillgängligt.

2: Kan du anpassa rutan?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

3: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

4. Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din orderkvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.


Hot Tags: ögonfrans skyltdocka, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like