Ögonfrans mannequin

Produktnamn:Skyltdockhuvud
Ursprungsort:Shandong,Kina
Färg:Hud.vit,svart,gul
Vikt:1KG
Material:Silikon
Funktion:Modevisning
Service:Eget märke och paket
MOQ:20pieces
chatta nu

Produktinformation

Ett knep för att använda ögonfransdockan huvudet för att hitta en känsla av verkligheten

Har du stött på ett sådant problem? Du har övat på lösögonfransar många gånger, och känner att du är mycket skicklig, men när du använder en verklig person, du känner dig förstummad, dina händer darrar, ditt hjärta darrar, dina ögon darrar, och du blir mycket nervös . Jag är van att öva ett lager ögonfransar på ögonfransdockan. När jag ser så många lager av ögonfransar plötsligt, känner jag rusade och vet inte hur man startar.


Vad ska jag göra härnäst?


För att lösa detta problem, jag lär dig ett knep för att hitta känslan av verklig handling på modellens huvud.


Det är att hålla 5 lager av ögonfransar i följd på huvudet av modellen, och hålla ihop dem. Det är bäst att välja längre och mjukare ögonfransar, som är närmare riktiga ögonfransar.


Det svåraste att lösa när vi övergår från modellhuvud till verklig person är problemet med ögonfransskiktning. Jag vet inte vilket lager ögonfransarna ska ympas på, eller vilket lager att börja med.


När vi ympa, så länge vi försiktigt trycker kundens ögonlock med ringfingret, rötterna av ögonfransar kommer att lätt avslöjas.


Efter att ögonfransarnas rötter avslöjats måste vi använda raka pincett för hjälp. Pincetterna är slutna i ögonfransarna. När du har låst målögonfransarna ska pincetten separeras och lyfts upp.


Löste problemet med ingen riktig modell och oförmågan att se nivån på ögonfransarna. Låt oss prata om var vi ska börja.


Den mänskliga kroppens ögonfransar har i allmänhet tre till fem lager, och fler människor har fyra och fem lager av ögonfransar. Hur att ympa så många lager av ögonfransar?


Generellt sett börjar vi ympning från botten till toppen, och tillämpa pelare på det nedre lagret av ögonfransar för att kontrollera formen, eftersom det nedre lagret av ögonfransar är starkare, och pelarna på detta skikt är de starkaste.


Det finns allmänna situationer och ovanliga situationer. Vissa kunders ögonfransar växer nedåt, vilket är vad vi kallar trichiasis.


Om trichiasis inträffar, vi vill inte ympa på bottenskiktet, men från botten till det andra lagret för att leta efter normala och starka ögonfransar att börja ympa. För om kundens ögonfransar växer nedåt, och du ympa på det nedre lagret, ögonfransarna kommer att växa nedåt och sloka, vilket är mycket fult.


Dessutom bör vi också vara uppmärksamma på att det översta lagret av ögonfransar är bäst att inte ympas, eftersom det översta lagret av ögonfransar är mestadels mycket mjuk, och det kommer att vara mer böjda än andra lager av ögonfransar. Ympning detta skikt kommer inte bara belasta ögonfransarna, men också verkar mycket okoordinerade.

Produktionsnamn

Ögonfrans Extension Skyltdocka huvud

Färg

Vit/Gul/Svart

Funktion

Öva plantering ögonfrans och packning upp

Material

Silikon

Betalning

Paypal,västra union, packa ihop T/T, pengargram

Frakt

UPS,FeDex,DHL,EMS,TNT

modelhead

head详情


head1IMG_1337(20200917-155658)cFaq

Q 1: Hur många sorters ögonfransmaterial har du?

A: Vi kan ge olika material, såsom mink skinn, syntetiska fibrer, konstgjorda minkar och så vidare.

Q 2: Ger du gratisprover?

A:Ja, naturligtvis, men jag är rädd att du ska bära frakten.

Q 3: Tillhandahåller du kundanpassade förpackningar?

A:Ja, naturligtvis. Vi har goda förbindelser med tryck- och förpackningsfabriker, så vi kan anpassa förpackningar med din logotyp och

Varumärke. Du behöver bara skicka den ursprungliga bilden av logotypen, vi kommer att göra designen, och sedan använda den bekräftade logotypen i din ögonfrans ordning.

Q 4: Har ögonfrans order moq?

A:MOQ är 20 st.

Q 5: Hur många dagar kan du skicka dessa produkter?

A: Prov beställning: 3-7 dagar, batch order: 10-15 dagar.

Q 6: Hur många ögonfransar kan jag använda?

A: 20-30 gånger, på ett lämpligt och skonsamt sätt.


Hot Tags: ögonfrans mannequin, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bästa, till salu

Förfrågning

You Might Also Like