Ögonfranspincett rostfritt stål

ursprungsort: Shandong, Kina
märke: cogentbeauty
färg: silver, regnbåge
prov: erbjuds
Fraktmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
chatta nu

Produktinformation

Funktioner och fördelar med pincett i rostfritt stål

Det finns vanligtvis två typer av pincett som används vid ympning av ögonfransar. Den ena är en spetsig pincett tillverkad av aluminiumlegering, som inte är lätt att magnetisera och kan användas för att hålla små komponenter som är rädda för magnetisering; den andra är rostfritt stål pincett. Ögonfranspincett Rostfritt stål är den vanligaste typen av plattpincett, vilket är mycket hårt. Förutom att klämma fast komponentstift, kan det också hjälpa till att bearbeta komponentinpluggningar och göra enkelt formarbete. Det rätta sättet att hålla pincetten är att hålla den raka pincetten i vänster hand och den böjda pincetten i höger. Vissa människor är vana att hålla pincetten med vänster och höger händer. När du håller i pincetten, använd tummen och långfingret tillsammans, och pekfingret används som hjälpmedel. Kraften som används av fingrarna benämns vanligtvis" yin kraft" och dör inte; kraften används på detta sätt för att undvika överdriven kraft, för att enkelt kunna ympas och inte för att flytta för mycket kraft och göra misstag. Metoden för att hålla pincetten är den viktigaste punkten för säker ympning. Bekräfta alltid att inga dåliga vanor bildas.Eyelashpincett Rostfritt stål är också kallat kiselskivpincett och halvledarpincett. De kan upprätthålla hög hållfasthet vid höga temperaturer, ha god dimensionell stabilitet och är mycket nära metallaluminium. Det har enastående kemisk resistens. Endast svavelsyra med hög koncentration kan lösa den. Det är speciellt utformat för att undvika kontaminering av produkten på grund av direktkontakt med mänskliga händer. Det används ofta vid ympning av ögonfransar.
Föremålsnamn

ögonfranspincett

varumärke

Cogentbeauty

Material

Rostfritt stål

Logo& paket

Anpassa

FAQ:


1.Doyouprovidesamples?

Ja, naturligtvis.Samplar för regelbunden kundanpassning utan avgift. Fraktkostnad betalas av kunden.

2.WhatareEyelashExtensionsmadeoutof?

Ögonfrans ExtensionsaremadefromPBTfiber (PolybutyleneTerepthalate) huvudsakligen. Vi har också minkpälsmaterial. Itis100% importedand100% handgjorda.

3.Doyousupplycustomizedpackaging?

Ja, sure.Wecancustomizepackagewithyourlogoandbrand.

4.Whatisyourdeliverytime?

A: Itdependsonyourorderitemandquantity, 3-15daysafterreceivedyourdeposit.

5.Howmuchwillmyshippingchargebe?

Leveransladdningen beror på vikten och volymen av din ordning, fraktmetoder och finestestination.Hot Tags: ögonfranspincett rostfritt stål, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like