IB snabbtorkande lim

Ursprungsort:koreanska
Märkesnamn:IB snabbtorkande lim
Namn:Ögonfranslim
Volym:5 ml
Frakt:3-7 arbetsdagar
MOQ:20 stycken
chatta nu

Produktinformation

IB snabbtorkning lim Funktioner:

1. Detta lim lanserat av Qingdao Cogentbeauty är ett certifierat lim som används av ympningsexperter. Många erfarna och tekniska experter har personligen testat och bevisat att detta lim känns mycket bra att använda, kan torka mycket snabbt och väntetiden är precis rätt, och det kommer inte att få människor att känna sig irriterande. Det ligger inom räckhåll för människors tålamod. I processen att ympa ögonfransar kan torktiden ignoreras, vilket bevisar att detta lim känns mycket måttligt att använda och är mycket tilltalande.

2. Detta IB-snabbtorkande lim skiljer sig från de flesta lim vi ser på marknaden. Vi uppmärksammar stimuleringen och påverkan på människor på detta lim. Vi lägger stor vikt vid att minska irritationen på människokroppen och förbättra torkhastigheten på limet. Detta är mycket lämpligt Skickliga ympningsexperter stöder också användningen av ympning nybörjare, det är värt ett försök.

3. Råvaran i detta IB-snabbtorkande lim är relativt säker och icke-irriterande. Att använda det på människokroppens ögonfransar kommer att minska irritationen och fastheten. Dessutom kan limmets självhäftande vara i mer än fyra veckor. Tiden är mycket bestående. Var inte orolig. Kommer att falla av på kort tid.

4. Samtidigt undviker vi att göra limet för trögflytande under experimentet och minska limmets konsistens. Detta kommer att undvika trådar på ögonfransarna under ympningsprocessen och efter att ympningen är klar. För tjock kommer inte att vara bra, och ibland kommer effekten att vara kontraproduktiv.


Namn

IB snabbtorkande lim

Volym

5 ml eller 10 ml

Paket

Flaskor eller anpassade

Betalning

PayPal, Fackförbundet Väst, Money Gram, BankT/T m.fl.

IB glue3

IB glueeye patch factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på orderinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: Tar du beställningar på privata etiketter?

Ja. Det gör vi. Vi kan göra ditt eget privata papperskort som ditt krav.

3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen och din begäran, vi kommer att göra designen.

4.Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din beställningskvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.

Hot Tags: ib snabbtorkande lim, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar