Jade skyltdocka huvud

jade skyltdocka huvud
Ursprungsort: Shandong, Kina
namn: jade skyltdocka huvud
färg: Hudfärg
paket: 1st/PVC-väska eller anpassad
logotyp: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
typ: Stativ
chatta nu

Produktinformation

Tips för att fästa falska ögonfransar använder jade skyltdocka huvud:

1. Applicera lim på de övre och yttre kanterna på den falska ögonfransstammen och bär dem efter halvtorkning. Vid applicering av lim på den hårda stammen falska ögonfransar, bör särskild uppmärksamhet ägnas. Förutom toppen av den hårda stammen ska limet appliceras på stammen. Ytterkanten är redo att bäras i jade skyltdocka huvud efter att den är halvt torr.

2. De falska ögonfransarna är fixerade i ögonen först, och ögonhuvudet och svansen lyfts upp. När du bär falska ögonfransar använd jade skyltdocka huvud, fixa först ögats position och ögats spets. Påminn dig om att ögats ände inte ska limmas längs ögats form, men bör lyftas upp för att få ögat att visas uppåt.

3. Använd tång för att justera de falska ögonfransarna för att lyfta ögonstödet. Använd sedan tång för att justera de falska ögonfransarna, eftersom den övre kanten av de falska ögonfransarna har limmats tidigare, så att du kan använda tången för att hjälpa de falska ögonfransarna för att stödja ögonlocken.

4. Om det enkla ögonlocket eller svullnaden är för allvarligt, använd ögonstickan för att stödja det dubbla ögonlocket och fixera ögonhålan på dubbelögats veck och tryck och håll ögonvecket inåt för att öka stödet för de falska ögonfransarna Styrka, hjälp till att stödja puffiga ögonlock.

   

Produktbeskrivning

Produktnamn

jade skyltdocka huvud

Material

Silikon

Färg

Hudfärg

Vikt

500g

Logotyp

Anpassad som din requet

Anpassad förpackning

Levereras

training head5training head1

eyelash remover factory

image

1: Accepterar du provbeställning?

Ja, provet är avaliable.

2: Kan du göra anpassad låda?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

3: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T/T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningsbehandlingstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

4.Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din beställningskvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.

Hot Tags: jade skyltdocka huvud, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar