Applikatorverktyg för fransar

Produktionsnamn:applikatorverktyget för fransar
Ursprungsort:Shandong, Kina
Material:Rostfritt stål
Färg:Svart, Blå, Röd, Rosa,Grön,Gul,Anpassad färg
Förpackning:Anpassad förpackning
Shiiping:UPS/DHL/Fedex/EMS/TNT
chatta nu

Produktinformation

För nybörjare kan det vara en smärtsam och lång process att sticka falska ögonfransar. Förutom att göra alla händer och ansikte täckta med lim, kommer ögonmakeupen som just har målats hårt att förstöras av ett misstag.

Med den nya falska ögonfranshjälpanordningen kommer detta aldrig att hända igen! Ett måste för handskakningsfamiljen! Detta wide-mouth pincett frans applikator verktyg. Du kan nypa de flesta av de falska ögonfransarna för att passa ögats krökning.

Om du behöver det kan du ta det för att prova det, för att säkerställa att det passar allas "smak" och att det kan gå smidigt i allas händer.

Klibbningen av falska ögonfransar är mycket tidskrävande, och du måste omarbeta om du inte är försiktig. Ibland är det riktigt irriterande...

Men efter att ha upptäckt den här gadgeten kan den verkligen förkorta mycket tid som spenderas på den, enkel, ren och effektiv! Först limmas de övre ögonfransarna ihop med detta fransapplikatorverktyg för att justera ögonfransarna, vilket är mycket bekvämare och flexiblare än händer! När de övre ögonfransarna har vidhäftas kommer de nedre ögonfransarna att startas. De nedre ögonfransarna skärs i små sektioner, så det är mycket svårt att greppa för hand. Om du har detta fransapplikatorverktyg just nu kommer det att vara riktigt coolt och problemet kan lösas enkelt. Visst är det toppen? Speciellt när man sticker de nedre ögonfransarna känner alla att detta är för lätt att använda. Det är nödvändigt för människor, så att limet inte oavsiktligt fastnar i ögonen, och hela sminkprocessen blir ren och snygg!

Ursprungsort

Shandong,Kina

Material

Rostfritt stål

Användning

Förlängning av ögonfransar

Fördel

Lätt att använda

Förpackning

Anpassad förpackning

Logotyp

Anpassad logotyp

Funktionen

Heta sminkverktyg

lash applicator tool8 (1)lash applicator tool2 (2)

tweezer4

tweezer10

eyelash factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på orderinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: Tar du beställningar på privata etiketter?

Ja. Det gör vi. Vi kan göra ditt eget privata papperskort som ditt krav.

3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen och din begäran, vi kommer att göra designen.

4.Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din beställningskvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.


Hot Tags: lash applikator verktyg, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar