Lash Remover Remover

Ursprungsort: koreanska

Varumärke: IBeauty

Namn: Lash Extension Remover

Volym: 50 ml eller 30 100 ml

Frakt: 3-7 arbetsdagar

MOQ: 20 stycken
chatta nu

Produktinformation

Vad gör de ympade ögonfransarna lätta att falla av?

1. rena ögonfransar är inte på plats, fett och damm är inte rena, ögonfransar är lätta att falla av, eftersom fett kan bryta ner lim, därför finns det några rengöringsmedel på marknaden som har funktionen att rengöra och förstärka två i ett , så att de kan vara på plats samtidigt! Kom ihåg att om du vill hålla ögonfransarna borta måste du rengöra dem.

2. vidhäftningen av ögonfransarnas rötter hanteras inte ordentligt. Först är rötterna böjda. För det andra är de sanna och falska ögonfransarna ihåliga. Båda typerna av ögonfransar är lätta att falla av. När du klibbar ögonfransarna måste du vara uppmärksam för att förhindra att den krullar. , Kommer att påverka vår estetik.

3. Lim, lim är också en viktig faktor. Hastigheten kan inte hålla jämna steg med limet. Snabbtorkande lim är lämpligt för veteraner och nybörjare är lämpliga för mediumtorkande eller långtorkande lim. Om du inte följer hastigheten kommer limmet att torka snabbt. När du går upp går den naturliga klibbigheten också förlorad. När ditt lim dras kan det inte heller användas&# 39. Även om du ansluter den kommer den att falla av. Spara inte detta lim!

Naturligtvis finns det också vikten av Lash Extension Remover. Efter att ha använt det kommer du definitivt att skära en massa bekymmer.

4.Underhåll, även om din teknik är bra, ren och ren och underhållet inte görs bra under den senare perioden, är det slöseri med ingenting.


När du har gjort de tidigare punkterna måste du berätta för kunden om underhållsproblemet! Om dina färdigheter är genomsnittliga, använd sedan Lash Extension Remover, du vet först dess värde när du använder den!


namn

Lash Remover Remover

Volym

50 ml eller 30 ml, 100 ml

Paket

Flaskor eller skräddarsydda

Betalning

Paypal West union T / Tetc.
856652021-01-20_132028

FAQ

F1: Levererar du gratisprover?

A: Ja, visst. Vårt företag kan tillhandahålla 3 lådor med ögonfransprover gratis. Men du bör betala expressleveransavgifterna.

F2: Levererar du anpassad förpackning och accepterar OEM?

A: Ja, visst. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen, så gör vi designen, bekräftar, skriver ut och använder för dina fransbeställningar.

F3: Finns det MOQ för ögonfransarna?

A: Ingen MOQ för provorder. Om du behöver anpassa etiketten är minsta orderkvantitet 100 lådor.

F4: Vilket betalningssätt är användbart?


Vårt vanligaste betalningssätt är PayPal, vi levererar efter att du betalat.

Hot Tags: lash extender remover, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like