Fransprimer

Ursprungsort:koreanska
Varumärke:IBeauty
Namn:Eyelash Primer
Volym:50 ml eller 30 100 ml
Frakt:3-7arbetsdagar
MOQ:20 stycken
chatta nu

Produktinformation

Varför använda Lash Primer innan ympning?

1.De rengjorda falska ögonfransarna placeras i butiken. Kunderna kommer ofta att röra dem. Det är oundvikligt att bakterier och damm kommer att genereras. Om de inte rengörs före ympning, kommer det att orsaka att de verkliga ögonfransarna och falska ögonfransarna inte klibbar ordentligt, och det kan orsaka För att förhindra kunder från allergier, röda och svullna ögon, är det nödvändigt att tvätta ögonfransarna före ympning.

2.Ibland finns det för mycket lim på de falska ögonfransarna, vilket gör det mycket obekvämt att ta bort håret. Efter applicering av Lash Primer-agenten kan det ha en effekt av att lösa upp limet, och limmets tillstånd kan nå en topp. Det har den mest perfekta effekten vid ympning.

3.Förläng limmets varaktighet och applicera Lash Primer för att få de falska ögonfransarna att bilda konstgjorda hårvågar, som är fast vidhäftade med de verkliga ögonfransarna! Detta kan också göra ögonfransarna mer vältränade, mer realistiska och överensstämmer med dina egna riktiga ögonfransar närvarande.

4. Förläng den varaktiga tiden med 8-15 dagar! Detta är den effekt som varje ympad tjej vill se mest. Det kan förlänga ympningstiden med så många dagar, göra vår skönhet mer strålande och visa vår charm! Använd den så snart som möjligt.

   

Namn

Fransprimer

Volym

50 ml eller 30 ml, 100 ml

Paket

Flaskor eller anpassade

Betalning

PayPal West Union T/T etc.

Faq

F1: Levererar du gratisprover?

A: Ja, visst. Vårt företag kan tillhandahålla 3 lådor ögonfransprover gratis. Men du bör betala Express-leveransavgifterna.

F2: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

A: Ja, visst. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen, och vi kommer att göra designen, bekräfta, skriva ut och använda för dina fransbeställningar.

F3: Finns det MOQ för ögonfransen?

S: Ingen MOQ för provorder. Om du behöver anpassa etiketten är den minsta orderkvantiteten 100 rutor.

F4: Vilket betalningsalternativ är genomförbart?

Vårt vanligaste betalningsmedel är PayPal, vi kommer att leverera efter att du har betalar.

Hot Tags: lash primer, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar