Fransringar

fransringar
Ursprungsort: Shandong, Kina
Namn: fransringar
färg: Vit/Blå/Rosa
Leveransmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
logotyp: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
kvalitet: Högsta kvalitet
Betalning: PayPal, MoneyGram, T/T, Western Union
chatta nu

Produktinformation

Hur man använder lim med fransringar vid ympning av ögonfransar? Vad ska jag göra om lim kommer in i mina ögon av misstag?


Första gången du öppnar det nya limet måste du skaka det från sida till sida många gånger. Var försiktig så att du inte använder för mycket kraft för att förhindra att limmet poppar ut ur flaskan. Var särskilt uppmärksam på den första användningen.

Luta sedan limet 45 grader, öppna långsamt locket, håll flaskan med handen och släpp den och använd den med ögonfransringar.

Våra fransringars produktions- och bearbetningstjänster är en serie tjänster som bäst kan köpas och grossistledas.

När ögonfransarna ympas, om limet kommer in i ögat, kommer det att stelna och bilda en fast film på ytan av hornhinnan och bindhinnan. Vi måste till sjukhuset omedelbart. Läkaren kommer att applicera lokalbedövning på patientens ögon, sedan använda pincett för att ta bort limet som har stelnat på hornhinnan och bindhinnan och applicera sedan antibiotika ögondroppar på ögonen i några dagar. Resultatet kommer att bli allvarligare och återhämtningen kommer att bli mer besvärlig.

Därför rekommenderas att när man ympar ögonfransar, om det finns lim inuti våra ögon, kom ihåg att inte gnugga ögonen, annars kan det klia hornhinnans vävnad och riskera sekundär keratit.

Våra ögonfransprodukter tillverkade av PBT-fiber av bästa kvalitet, som är mjuk, bekväm och fjäderlätt.

Efter en dag av lek och användning är det lätt att ta bort, inga kinks och rester, inga kinks och rester. Det ser naturligt ut, du kan till och med bära den igen om det inte finns någon skada, lita på mig, du kommer att älska det.

Lätt att plocka av, inga kink och rester. Ingen kink och residue.looking natur och till och med standardproduktionsförfaranden:Har bestått-ency i färg, curl, thinkness och längd

   lash rings

sky glue6

plastic glue ring 3

eyelash factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på orderinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: Tar du beställningar på privata etiketter?

Ja. Det gör vi. Vi kan göra ditt eget privata papperskort som ditt krav.

3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen och din begäran, vi kommer att göra designen.

4. Är du handlare eller tillverkning?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 års erfarenhet.

Hot Tags: fransringar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar