Magnetiska ögonfransar Eyeliner

Ursprungsort: Shandong, Kina
Användning: Smink
Tillgängligt antal: 10000
Förpackning: Anpassa
Svart färg
Material: Ört
Certifiering: MSDS, SGS, GMP, CPSR, EEC, CE, FDA
chatta nu

Produktinformation


Hur man tar bort magnetiska ögonfransar eyeliner

På grundval av de vanliga stegen för att ta bort ögonmakeup, använd en bomullspinne för att doppa en lämplig mängd ögon- och läppsminkborttagare och torka försiktigt av ögonfransarnas rötter. Var försiktig så att du inte använder för mycket kraft. Svep försiktigt över ögonfransarnas rötter. Två gånger tills det lossas och skölj sedan med rent vatten.


Den specifika metoden för att ta bort den magnetiska ögonfransögonlinern är att först doppa en bomullsdyna i en tillräcklig mängd speciell ögon- och läppsminkborttagare, stäng dina ögon och tryck på bomullsdynan på ögonområdet i 5-10 sekunder, så att vattentät komponent på ögonlinjen kan ha Har tillräckligt med tid att lösa upp, och rengör sedan mascara på ögonfransarna från topp till botten och rengör sedan eyeliner. Om du rengör eyeliner först fläckar återstående mascara eyeliner igen.


Efter rengöring av mascara, använd en bomullsdyna för att doppa en lämplig mängd ögon- och läppsminkborttagare för sekundär rengöring. Samtidigt blötlägg makeupborttagaren i bomullspinnen och avlägsna försiktigt den inre och yttre eyeliner med bomullspinnen. Var försiktig med att röra dig lätt längs ögonfransarnas rötter. Torka fram och tillbaka lite efter lite tills det tas bort. Använd en bomullspinne eftersom bomullspinnehuvudet är litet och hårt. Det är något starkare än en bomullspinne för att ta bort smink och kan väl ta bort den kvarvarande eyeliner vid ögonfransarnas rot.


Observera att eyeliner är en del av ögonmakeupen, så när vi tar bort eyeliner tar vi också bort den tillsammans med ögonmakeupen. När du tar bort smink, försök att torka den efter ögonlockens struktur och dra inte' dra inte i ögonmusklerna för mycket för att undvika fina linjer.

produktnamn

Magnetisk eyeliner

Huvudfunktion

Ögonmakeup

Storlek

12,6 mm * 9,4 mm

Service

OEM GG-förstärkare; ODMliner6


liner5

FAQ

1. Är du tillverkaren?
Ja, vi är tillverkare med mer än 15 års erfarenhet av olika ögonfransar och plåster.

2.Kan du ge prover?
Gratis prov 5-10 stycken kan tillhandahållas, men du' ombeds att bära fraktkostnaden.

3: Hur betalar jag?
Vi kan acceptera betalningen med Paypal (Escrow), Western Union och T / T eller göra avtal på alibaba plateform.

4: Kan vi skriva ut vårt eget varumärke för lapparna?
Självklart. Vi accepterade OEM och ODM.

5: Vad sägs om leveranstiden?
Leverans inom 3-10 dagar. Varor som transporteras till sjöss, med flyg, med expressdörr till dörr-service (Fedex, TNT, DHL, EMS UPS).

Hot Tags: magnetiska ögonfransar eyeliner, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like