Skyltdockahuvud för ögonfransförlängning

Skyltdockahuvud
ursprungsort: Shandong, Kina
namn: Eyelash Extension Training Mannequin Head
färg: hudfärg
paket: 1st / PVC-väska eller skräddarsydd
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
typ: stativ
chatta nu

Produktinformation

Som kvalificerad ögonfransväggare är vanlig träning nödvändig, men när man övar på ögonfranstransportering finns det inte många riktiga modeller. Det är orealistiskt att träna med dina egna ögonfransar, och tekniken är också annorlunda. Sättet att utöva den verkliga nivån, så du måste använda skyltdockhuvudet för att öva ympning av ögonfransar, så valet av träningshuvud är också mycket viktigt. Materialet och beröringen av Mannequin Head For Eyelash Extension måste vara mycket lik huden på människokroppen, oavsett efter ympning. Effekten är att graden av att hålla ögonfrans curling kommer att uppnå den mest realistiska effekten. De flesta av skyltdockahuvudsmaterialen på marknaden är sämre i kvalitet, de känner sig hårda vid beröring, känner sig dåliga och vissa har dålig smak, vilket kommer att skada människokroppen, vilket kommer att skada människokroppen. Som ett avancerat team förespråkar Cogentbeauty oskadlighet, naturskydd, allt för hälsa och skönhet och kundernas intressen är alltid vårt eviga tema.

Cosmetology Mannequin mankind training Head har en slät, realistisk ytstruktur som simulerar mänsklig hud, det kan användas på en plan yta för att öva ansiktsmasseringstekniker, kan också användas för falska ögonfransapplikationsträning, bättre än traditionellt mögelmaterial och teknik, mer med simuleringsresultaten, kontakta oss så snart som möjligt.


Produktbeskrivning

produktnamn

Ögonfransförlängningsträning Skyltdockahuvud

Material

Silikon

Färg

Hudfärg

Vikt

500g

Logotyp

Anpassad som din begäran

Anpassad förpackning

levereras

training head5training head1

eyelash remover factory

image

1: accepterar du provbeställning?

Ja, provet är tillgängligt.

2: Kan du anpassa rutan?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

3: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

4. Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din orderkvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.

Hot Tags: skyltdocka för ögonfransförlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like