Skyltdockhuvud

Produktnamn: Skyltdockhuvud
Ursprungsort: Shandong, Kina
Färg: Hud
Storlek: 10,5 * 14,5 * 24,5 cm
Material: Silikon
Service: Logotyp för privat etikett
MOQ: 20 stycken
chatta nu

Produktinformation

Fördelar med silikonhuvud

Silikonprodukter har mer än hundra fördelar såsom stöttålighet och stötdämpning, hög tätning, värmeisolering och flamskydd, miljöskydd och säkerhet. Huvudproduktionsprocessen är gjord av silikon- eller gummimaterial i det slutna hålrummet genom uppvärmning och pressning och bearbetning av kiselgel bildad till produkter. Vanligtvis omrörs råmaterialen enhetligt i en gummiförening genom en blandare, formen flyttas sedan in i vulkaniseringsgjutningsmaskinen och sedan stängs formen och trycksätts för att bilda och härda eller vulkanisera. Efter avformning erhålls silikonprodukten. Denna process är lämplig För bearbetning av värmehärdande material har kiselgel följande fördelar: stark plasticitet, kan göras i vilken form som helst; hög precision, regelbundna och vackra produktformer, ljusa färger och kan justeras efter behag.

Våra fördelar : Vi är professionella kosmetiska förpackningstoppare i Kina och har mer än 15 års exporterfarenhet. Vi kan ordna produktionskvalitet Contral-Delivery Service och så vidare och vi är direkt tillverkare, hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Bra förförsäljning service& service efter försäljning. Rimligt pris.

One-Stop Buying Service

För att hjälpa våra kunder att spara kostnader och arbeta mer effektivt, tillhandahåller vi en enda köptjänst. Vi kommer att studera klient&# 39: s företagskultur, varumärkesfärg och idéer först och sedan ge dem professionella lösningar.

cFAQ

F1: Kan jag testa provet först?
--Ja visst. Provtest är tillgängligt.


Q2:Hur kommer mycket att skicka laddningsavgift? --Försändningsavgiften beror på vikten och volymen på din beställning, leveransmetoder och slutdestination.

F3: Vad är leveranstiden?
- Det beror på dina beställningsuppgifter och antal.
Vanligtvis är 5-7 dagar efter mottagen betalning.

F4: Levererar du OEM& ODM-tjänst?
--Ja självklart. Vi kan hjälpa dig att göra din egen etikettförpackning.

F5: Är det ok att skriva ut min logotyp på en ögonfransprodukt?
--Ja. Vänligen informera oss formellt innan vår produktion och bekräfta designen först baserat på vårt prov.

F6: Vad sägs om kvaliteten på din produkt?
--Vi främst levererar högkvalitativ produkt, lovar att materialet är det verkliga PBT-syntetiska materialet från koreanska


Hot Tags: skyltdockhuvud, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like