Öva frans

Ursprungsort: Shandong, Kina
Material: Faux mink
Handtagskompis: Normal
färg: Svart
Leveransmetod: DHL UPS FEDEX EMS TNT
logotyp: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
kvalitet: Högsta kvalitet
Betalning: PayPal, MoneyGram, T/T, Western Union
chatta nu

Produktinformation

Ögonfrans är inte bara för estetik. Ögonfransar är faktiskt mycket viktiga för våra ögon. De är den andra försvarslinjen för våra ögon. Om främmande föremål som damm vidrör ögonfransarna, kommer ögonlocken reflexivt nära för att skydda ögongloben Överträdelser. Har skuggning för att förhindra damm och främmande föremål,

Under den tidigare utvecklingen berättade många för mig att jag satte på falska ögonfransar, vilket är mycket bekvämt. Jag satte på den innan jag applicerade smink och sliter av sminket efter att ha tagit bort det. Det kan också användas upprepade gånger, vilket är bekvämt och sparar pengar.

Då tänkte jag varför du har en så felaktig uppfattning! Det måste vara så att vi inte har populariserat goda kunskaper!

Ögonfransar har en filtreringseffekt, vilket kan bidra till att förhindra damm och överdriven fuktförlust. Att bära för långa och tjocka falska ögonfransar under lång tid kommer att minska ögonfransarnas skyddande funktion.för övningsfransen ,det kan hantera problemet för dig i förväg .


Det finns många svettkörtlar och talgkörtlar vid ögonfransarnas rötter. Om du bär falska ögonfransar under lång tid kommer svettporerna att blockeras av de falska ögonfransarna under lång tid, vilket lätt kommer att påverka porerna svettning. Då väljer du övningsfransen, det blir bättre än andra metoder .

Därför bör alla försöka ympa ögonfransarna och använda professionella människor för att ge dig den mest perfekta skärmen. Använd sedan denna övningsfrans, så får du det bästa du!


Produktbeskrivning

Produktnamn

Öva frans

Material

Faux Mink

Moq

10ST

Typ

handgjord

Användning

träningsfransar
eyelash factory


image

1. Vilken typ av ögonfransförlängningar har du?

Vi har Mink Ögonfransförlängningar, Camellia Ögonfransförlängningar, Flat Eyelash Extensions, bruna ögonfransförlängningar, etc.


2. Kan du skicka proverna för att kontrollera kvaliteten?

Naturligtvis kan proverna skickas


3. Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen, och vi kommer att göra designen, bekräfta, skriva ut och använda för dina fransbeställningar.

Hot Tags: praxis frans, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like