Tejp för ögonfransförlängning


färg: grön, rosa, brun
logo: Anpassad logotyp
ursprungsort: Shandong, Kina
kvalitet: Topp kvalitet
chatta nu

Produktinformation

Hur man använder tejp för ögonfransförlängning

Som vi alla vet måste det undre ögonlocken vid ympning av ögonfrans fästas på ögonlocken för att skydda ögonen. Vad ska vi vara uppmärksamma på när vi fäster ögonfransen? Låt mig berätta för alla en och en.

Hur man använder tejp för ögonfransförlängning är huvudsakligen följande tre punkter. Den första.Under eller efter att bandet har applicerats, bör det bekräftas om kunden känner obehag eller om bandet rör vid filmen, detta är mycket viktigt. Ögonen är ett mycket viktigt organ i människokroppen, så du bör inte vara slarvig. Andra, be kunden att stänga ögonen och rulla ögonen för att se om de känner ljuset. Även om du stänger ögonen är dina ögon rör på sig. Om tejpen kommer i kontakt med ögonen eller filmen kan det skada ögonen under ögonrörelser, så särskild uppmärksamhet krävs. Även om kunden helt har stängt ögonen från ögonfranskonstnären' s synvinkel, kan de fortfarande tro att det finns ögonhål i bandet. Om ögonfransarna ympas i ostängt tillstånd förlorar ögonen sin fuktgivande förmåga. Blinkande ensam kan orsaka smärta och kan skada ögonen. Dessutom sägs det att de flesta moderna människor har torra ögon. Torra ögon kan orsaka andra symtom. Även när ögonfransarna är ympade kan ögonen inte lämnas i torrt tillstånd. Det bör avgöras om kunden helt har stängt ögonen och sedan avslutat ympningen.

Vet du hur man använder tejp för ögonfransförlängning? Var uppmärksam på detta, du är en mycket bra grafter.

Färg

grön, rosa, brun

logotyp

Anpassad logotyp

ursprungsort

ursprungsort

kvalitet

Toppkvalité

  • 11111FAQ

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på beställningsinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2. Kan jag få prov?

Vi är hedrade att erbjuda dig prov.

3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan skapa anpassade förpackningar för dig. Du behöver bara skicka logotypen och din förfrågan, vi gör designen.

4. Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.Hot Tags: tejp för ögonfransförlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like