Färgade ögonfransremsor

Färgade ögonfransremsor


ursprungsort: Shandong, Kina
namn: färgad ögonfrans
färg: alla färger
logo: Anpassad logotyp, ODM&OEM kan erbjudas.
chatta nu

Produktinformation

färgade ögonfransremsor

Numera representerar färgen solen, positiv och glad, vilket är synonymt med trenden. I stället för 90-talets icke-mainstream, följt av färgade ögonfransremsor istället för vanliga ögonfransar, det representerar en ny trend och är ungdomens längtan. i den nya eran.

Som namnet antyder är färgade ögonfransremsor färgade. Det är en kombination av två liknande färger eller två personliga favoritfärger, som visar colorism.Det kommer att bli mer charmig efter att ha tagit det, och det kommer att bli mer färgstarka under solen, visar den ungdommliga aura.Jag tror faktiskt att unga människor nuförtiden borde prova den här typen av färgade ögonfransar. Att försöka göra fler förändringar medan de är unga kommer att få dem att känna sig annorlunda. Nuförtiden är vårt hantverk för att göra falska ögonfransar mogenare, och resultatet kan möta behoven hos olika kunder. Alla våra råvaror importeras, och kvaliteten kan garanteras.

Om du är en glad lady eller en tjej som vill ändra din stil, rekommenderar jag särskilt dessa ögonfransar, kom gärna till vår hemsida för att se dessa ögonfransar. Han kommer att ge dig olika överraskningar, kom gärna till vår webbplats: www.cogentlashes.com . Det finns en mängd olika ögonfransar för din referens, kom och titta. Vi är cogentbeauty.Jag är här för dig.


produktnamn

Färgad ögonfrans

Material

Silikon

Färg

Färg

Vikt

500g

Logotyp

Anpassad som din begäran

Anpassad förpackning

levereras

FAQ

1: accepterar du provbeställning?

Ja, provet är tillgängligt.

2: Kan du anpassa rutan?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

3 Vilken' är prisintervallet för varje ögonfranspar?

Vänligen kontakta oss för speciella vippor pris baserat på speciell stil.

4 Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.Hot Tags: färgade ögonfransremsor, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like