Cashmere Lash Private Label Eyelash Extension

Material: Korea PBT Fiber
Curl: JBCD
Längd: 8-15mm
Tjocklek: 0,10 / 0,15 / 0,20 mm
Betalningsvillkor: T / T. Paypal, Western Union, Money Gram
chatta nu

Produktinformation


Vilka är stegen och anteckningarna för att ympa Cashmere Lash Private Label Eyelash Extension hemma?


1. Förbered de verktyg som du behöver-podning dina ögonfransar själv, först måste du förbereda alla verktyg du behöver för att ympa dina ögonfransar. I allmänhet ingår de verktyg vi behöver i ögonfransuppsättningarna som köps online och ympas. Viktiga verktyg inkluderar: ögonfransborste, limhjälp, ögonfranspincett, luftblåsare, lim, falsk ögonfransborttagare. Flickor bör förbereda alla verktyg de behöver innan de ympade ögonfransarna.

2. Desinfektion av ögonfransar - Innan ympning av ögonfransar bör vi uppmärksamma desinfektion av ögonfransar. När vi desinficerar måste vi spraya ögonfransrengöringslösningen på bomullspinnen försiktigt och sedan använda bomullspinnen för att torka roten på våra ögonfransar. Syftet med desinfektion är att ta bort den olja som utsöndras av huden på ögonfransarna, så att de falska ögonfransarna bättre kan hålla sig till de ursprungliga ögonfransarna. Det andra syftet med desinficering är att ta bort bakterier på ögonfransarna, för att undvika ögonbesvär orsakade av ympning av ögonfransar.

3. Doppa limet med en limpinne. Pressa en liten mängd lim på limpinnen / bomullspinnen och applicera sedan den limmade bomullspinnen på roten till de falska ögonfransarna. Välj sedan att välja armbågspincett för att ta en nypa Cashmere Lash Private Label Eyelash Extension och hålla dem i ögonen (du kan också använda fingrarna när din operation är instabil, förutsatt att fingrarna är rena).

4. Använd armbågspincett för att fixa falska ögonfransar - släpp inte omedelbart efter stickning, använd pincettens armbåge för att försiktigt trycka på de klibbiga ögonfransarna och fixa i några sekunder. Efter att ha bekräftat att de är fixerade, blinka dina ögon lite mer. Detta görs för att förhindra att limet doppar för mycket och klibbar fast vid de nedre ögonfransarna. När du har försökt att blinka ögonen kan du välja att använda en liten mängd luftblåsare eller torka dina ögonfransar naturligt.

Anmärkningar:

1. När det speciella ögonfranslimet har ympats, även om det verkar vara lufttorkat, är det inte helt botat. Vid detta tillfälle kommer ögonfransarna att falla av lätt vid beröring av vattnet och det kan göra att limet lätt kan rodna.

2. De ympade ögonfransarna kan fånga fibern, så var särskilt uppmärksam när du använder handdukar och andra föremål.

3. Ympade ögonfransar är intoleranta mot irritation. Undvik att gnugga ögonen och andra åtgärder. Gnugga inte i ögonen. Använd inte händerna för att dra, dra eller dra ögonfransarna.

4. Det rekommenderas att applicera en lämplig mängd ögonfransstylsvätska dagligen, en gång i veckan för att befästa ögonfransens stylingseffekt.

Ovanstående är viss relaterad kunskap om ympning av ögonfransar. Det rekommenderas att du utför motsvarande vårdarbete så att den ympade Cashmere Lash Private Label Eyelash Extension kan fixas bättre.

FöremålsnamnCashmere Flatögonfransar
MaterialKorea PBT Fiber
RinglaJ B C D
Längd8-15mm
Tjocklek0,10 / 0,15 / 0,20 mm
Technichandgjort
MOQ20trays
PaketPlastlåda, ytterförpackning är kartong, acceptera kundpaket
Fraktvillkoruttrycka
BetalningsvillkorT / T, Paypal, Western Union, Money Gram
Leveranstid10 dagar

2019-12-19_144108

2019-12-19_144131

2019-12-19_144213

2019-12-19_144237

工厂图

image

1. Vad är det material som används för dina ögonfransar?

De viktigaste materialen är pälshår, mänskligt hår och koreasilke.

2.Viljer du prov?

Ja, vi erbjuder gratis prov, men betala för expresskostnaden.

3. Kan du leverera beställning med kundlogotyp och paket?

Så klart vi kan. Men det behöver MOQ.

4. Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.

Hot Tags: kashmir surrar privat etikett ögonfransförlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like