Dramatiska Lash Extensions

Om du har graftat en dramatisk lash-förlängning kan ögonfransarna bli mer långa och bedövade. Om de lätta moln täcker månen, blir ögonen större och mer glänsande, och om vinden är tillbaka, Låt din charm visa utan förbehåll. Men hur man ympar en krökning med dramatiska ögonfransförlängningar? 1 fint ...
chatta nu

Produktinformation

Om du har graftat en dramatisk lash-förlängning kan ögonfransarna bli mer långa och bedövade. Om de lätta molnen täcker månen, blir ögonen större och mer glänsande, och om vinden är tillbaka, låt din charm visa utan förbehåll

Men hur man graftar en krökning dramatiska ögonfrans förlängningar?

1 Rengör varje eget ögonfransar, använd sedan ett speciellt band som har klippts i enlighet med ögonkrämningen och håller den under ögonen, främst för att stoppa limet från att hålla sig fast i huden.

2 Falska ögonfransar är limmade till de ursprungliga ögonfransarna en efter en med ett slags svart lim. De kan matchas med olika längder beroende på deras ögonfransar krökning och längd.

3 När du håller ögonfransarna, blir du lite nervös, eftersom den spetsiga skorpionen kommer att fungera på ögonlocken, men om ögonlocken är tätt, kommer det att orsaka problem för ympning av ögonfransarna, så försök att slappna av.

4 Använd slutligen en gummistork för att torka limet. Det tar emellertid ungefär en halvtimme för limet att torka ut. Under denna tid kommer det att finnas tårar, inga stora ögon och ingen omedelbar körning.

Efter att du bryr dig om dessa punkter kommer du att graftas en dramatisk ögonfrans förlängningar


Hot Tags: dramatiska lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like