Ögonfrans förlängning produkter

Hur ympas en perfekt ögonfrans följt olika ögonfrans stilar? Det finns många olika stilar av ögonfrans förlängning produkter. För att uttrycka det rakt på sak, är det den form och täthet av den ympning. Vanliga stilar till oss är formen fläkt och flygande pop typ, med olika ögonfrans längder. Det kan...
chatta nu

Produktinformation

Hur ympas en perfekt ögonfrans följt olika ögonfrans stilar? Det finns många olika stilar av ögonfrans förlängning produkter. För att uttrycka det rakt på sak, är det den form och täthet av den ympning. Vanliga stilar till oss är formen fläkt och flygande pop typ, med olika ögonfrans längder. Det kan göras med 5 Poäng av positionering. Först, hitta 5 Poäng på ögonfransarna som referens. Raden av ögonfransar av olika längder ser konturerna av ögonfransarna bra. Längden på den specifika matchen, enligt effekten kunden vill, allmänt använd längden på 8.9.10.11.12mm.

Formen fläkt är lämplig för de runda ögon och med mer vitt i ögon; den flygande typ passar för smala ögon och långa ögon.

Förutom formen, en annan är tjock, det vill säga alla sagt Barbie, super tjock Barbie, 3D6D och så vidare eyelash extensions produkter

Ta 0,10 diameter ögonfransarna som exempel, efter gästernas önskemål.

Naturliga tjock med våra egna ögonfransar, ympade ca 70 fransar varje öga, en sann ögonfrans ovan med en lösögonfransar; tjocka vind stil, 100 fransar varje öga; super tjock, 120 eller 150 fransar varje öga, ympade 2 till 3 fransar till en egen ögonfrans.

Om du stöter på en person med några riktiga ögonfransar, kan du plocka upp 3 till 4 fransar på varje egen Frans.  också uppnå en tjock effekt. Eller kan göra en sekund blommor eyelash extensions produkter. Det kommer vara mycket tjock.


Hot Tags: ögonfrans förlängning produkter, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like