Ögonfransförlängningar Wispy

Material: Korea PBT Fiber
Längd:7-20mm
Curl:JBCD
Tjocklek:0.03-0.15mm
Leverans:DHL/UPS/FEDEX...
Betalning: T/T.PayPal, Money Gram. Western Union......
chatta nu

Produktinformation

Naturligtvis har de falska ögonfransarna färger. Det mer öppna samhället är att många kvinnor djärvt kan prova andra olika färger av ögonfransar, så falska ögonfransar finns också i lila, svart, rosa och brunt. Dessa ögonfransar måste blandas med våra egna svarta ögonfransar, men våra egna ögonfransar behöver inte färgas. I den slutliga analysen är svart alltid mainstream, precis som denna ögonfransförlängningar wispy.

Nackdelarna med att ympa ögonfransar Ögon är extremt känsliga organ. I processen med ögonfransar plantering är infektion extremt lätt att orsaka hud- och ögonallergier, och ögoninflammation, rodnad och svullnad uppstår. Ögonfransarnas rot är ett svettorgan. Falska ögonfransar fästa vid ögonfransarnas rot kommer att påverka porerna svettning och leda till stye och ögonlockssvullnad. Otillräcklig desinfektion av operatörer och verktyg kan lätt leda till korsinfektion, svår hepatit B och konjunktivit. De ympade ögonfransarna är lätta att falla av och orsakar till och med färre ögonfransar.

Eftersom falska ögonfransar är fästa vid dina riktiga ögonfransar från roten är det mycket besvärligt oavsett om det tvättar ansiktet eller sover. Speciellt för kvinnor med mycket känslig ögonhud kommer de att känna sig mycket smärtsamma och vill gråta när de rör vid ögonen lite, så det rekommenderas att välja denna ögonfransförlängning wispy.

       

Färgäkta svart utan blå spets
Typögonfransförlängningar wispy
BetalningT/T,Paypal, Western Union, Money Gram
Längd7-20mm
MaterialKorea PBT Fiber
Moq20trays
Leveranstidasap om de finns i lager, andra 2-3veckor beroende på kvantitet
Tjocklek0.03-0.15mm
CurlJ/B/C/D
Provkan erbjudas
Paketplastlåda, ytterförpackning är kartong, acceptera kundpaket

eyelash extensions wispy04

eye patch factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på orderinformationen. Stor mängd kan få rabatten.

2: Tar du beställningar på privata etiketter?

Ja. Det gör vi. Vi kan göra ditt eget privata papperskort som ditt krav.

3: Levererar du anpassade förpackningar och accepterar OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Du behöver bara skicka logotypen och din begäran, vi kommer att göra designen.

4.Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din beställningskvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.

Hot Tags: ögonfransförlängningar wispy, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar