Falska ögonfransförlängning

Hur man ympa de falska ögonfransförlängning? Hittar du en professionell ögonfrans konstnär! Ögonfransar artist behöver hålla en stats kosmetolog licens (hudterapeut eller kosmetologi licens) och få utbildning i ögonfrans ympning. I Kalifornien är estetiska utbildningen 600 timmar, kosmetologi...
chatta nu

Produktinformation

Hur man ympa de falska ögonfransförlängning? Hittar du en professionell ögonfrans konstnär!


Ögonfransar artist behöver hålla en stats kosmetolog licens (hudterapeut eller kosmetologi licens) och få utbildning i ögonfrans ympning.


I Kalifornien, den estetiska utbildningen är 600 timmar och kosmetologi utbildningen är 1600 timmar måste du vidta statens skriftliga och operativa tentor. Efter att licensen kosmetolog, kommer att falska ögonfransar förlängningar företaget eller ögonfrans ympning shop träna de ögonfrans ympning. De ovanstående två typerna av ympning metoder kommer att användas för varje dag av träning + otaliga övningar. Detta är formella ögonfrans konstnär som erhåller den licens och certifikatet.


Licensen måste hängas i den plats som gästen kan se. Många butiker är tillsammans med business-licensen att förklara ”vi är vanliga”! Styrelsens tillstånd kommer till butiken för att kontrollera hälsa säkerhet och kvalifikationer när som helst. Detta är grundläggande krav.


Kan jag ympa en falska ögonfransförlängning i en ympning butik som har licens men utan certifikatet? Nej! Naturligtvis inte! Om du gör det, ögonen är stickande och även smittade, ingen kan vara ansvarig för dig.


Utbildning avgiften för kosmetolog licensen är mellan 10.000 och 20.000 dollar. Hela utbildningen är sex månader och ett och ett halvt år. Ögonfrans ympning utbildning kan genomföras efter att få licensen. Kostnaden är $1,300. Krävs minst två grundläggande kunskap och verksamhet. Utbildning. Det är därför vanliga falska ögonfransförlängning ympning är $100, vissa full set utgångspriset är omkring $300 och en stabil källa heltid ögonfrans konstnär tjänar ungefär $100.000 per år, eftersom undervisning och tid i föregående period är en hel!

 


Hot Tags: falska ögonfransar förlängningar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like