Falska ögonfransar förlängningar

Om falska ögonfransar förlängningar ympning: ympning ögonfransar är inte bara en teknik. Fokus för en professionell ögonfrans konstnär är att anpassa ögat formen av ”designa ögonfransar”, så att ögonen ser naturligt och elegant, oavsett hur långt och nära du ser, de är felfri och tydlig...
chatta nu

Produktinformation

Om falska ögonfransar förlängningar ympning:


Ympning ögonfransar är inte bara en teknik. Fokus för en professionell ögonfrans konstnär är att anpassa ögat formen avutforma ögonfransar, så att ögonen ser naturligt och elegant, oavsett hur långt och nära du ser, de är felfri och tydlig. Ympning spår, att uppnå graden av realism! Inget behov av att applicera mascara, rita eyeliner, dina ögon kommer se bra!


En andra blomning camellia falska ögonfransförlängning är en stil av ögonfransar och också en ympning teknik. Den så kallade ympning metoden är att använda ett par pincett för att ta ut mer än två ögonfransar i taget (vanligtvis 2-6 fransar) och ympa på en av ögonfransarna som en blomma blommande.


Denna metod kan effektivt effektivisera ympning. Vanlig pincett drar ut automatisk blommande, traditionella blommande ympning tid tar 90 minuter, en sekund blomma blommande ympning är enkelt klar inom 30 minuter.


En andra blomning camellia falska ögonfransförlängning har oftast olika längder på samma rad, såsom 789 mm, 8910 mm, etc. Sedan när du plocka upp flera ögonfransar, det har lång längd och kort längd och skiktningen är mycket ympade good.after färdiga ögonen som en solfjäder, speciell attraktiv och bekväm känsla full poäng, naturliga är känsla full poäng, med ett ord snygg!


Hot Tags: falska ögonfransar förlängningar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like