Faux Mink individuella ögonfransar

Faux mink individuella ögonfransar är använda importerade Korea PBT fibermaterial gjort, det har nästan ingen skillnad i utseende och sanna ögonfransar. Efter applicering speciallim, är de knutna till övre ögonlock, vilket är bekvämt och snabbt, och är mycket eftertraktade av tjejer. I detta...
chatta nu

Produktinformation

Faux mink individuella ögonfransar är använda importerade Korea PBT fibermaterial gjort, det har nästan ingen skillnad i utseende och sanna ögonfransar. Efter applicering speciallim, är de knutna till övre ögonlock, vilket är bekvämt och snabbt, och är mycket eftertraktade av tjejer.


I denna tid av naturlig skönhet som högsta gudinna standard, faux mink ögonfransar har blivit det bästa sättet att uppnå detta syfte lösögonfransar älskas inte bara av vanliga människor, men även stjärnorna älskar det.


men har fortfarande att välja rätt stil att verkligen Markera charmen i ögonen. Faux mink individuella ögonfransar kan uppfylla dina olika stilar behov för ögonen. Om du vill att mer naturligt som dina egna ögonfransar, kan du välja ympning det en på dina egna ögonfransar. Om du vill ha en tjock tunga effekt, kan du välja att ympa tätare, såsom två eller tre lash på en av dina egna ögonfransar.


Med ett ord, är i faux mink individuella ögonfransar är ympade på din egen fransrad, så kan det göras och ympade Följ din begäran .och antingen ympade eller tagit bort alla enkelt.

 


Hot Tags: Faux mink individuella ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like