Faux Mink Lash Extensions

Faux mink lash extensions är den första och populäraste stilen i ögonfransförlängningsfältet. Materialet är den sanna Korea PBT Fiber som importeras från Korea. Vanligtvis har 0.03mm-0.30mm tjocklek, 6mm-20mm längd, curl har IBCDJL curl etc. Olika storlekar kan möta dina olika behov, den ...
chatta nu

Produktinformation

Faux mink lash extensions är den första och populäraste stilen i ögonfransförlängningsfältet.


Materialet är den sanna Korea PBT Fiber som importeras från Korea. Vanligtvis har 0.03mm-0.30mm tjocklek, 6mm-20mm längd, curl har IBCDJL curl etc.


Olika storlekar kan uppfylla dina olika behov, 0,03 0,05 0,07 mm blir mjukare och lättare, det kan få dig att känna dig om du har klädd det eller inte. 0,10 mm och 0,15 mm ligger nära vår naturliga ögonfrans, det är mer naturligt och lämplig när du bär den, så det är en av de bästsäljande. Den olika längden och curl är alla avgörande på din vilja.


Vanligtvis efter att du har gravat faux mink lash extensions, kommer du att känna större skillnad med dina ögon innan det kommer att göra ditt öga mer flammande, fuga och också låta dig mer självsäker.


Alla storlekar kan göras enligt din förfrågan. OEM och ODM alla kan erbjuda, skicka detaljerna om du vill ha det bra. Eller om du har några frågor om faux mink lash extensions, tveka inte att kontakta mig!


Hot Tags: faux mink lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like