Individuella falska ögonfransar

Effekten av ympning av enskilda falska ögonfransar jämfört med sättet att fasta falska ögonfransar som vi brukar använda, är effekten mer naturlig och flexibel! Ögonfrans teknik är också annorlunda varandra. Vid ympning kommer eyelashexperten att använda många nivåer och använda olika ögonfransar ...
chatta nu

Produktinformation

Effekten av ympning av enskilda falska ögonfransar jämfört med sättet att fasta falska ögonfransar som vi brukar använda, är effekten mer naturlig och flexibel!

Ögonfrans teknik är också annorlunda varandra. Vid ympning kommer eyelashexperten att använda många nivåer och använda olika ögonfranslängder för att få hela ögonfransen att se mer livsduglig och full av vitalitet! Men även vissa tjejer har olika förvirring efter ympning, följt är FAQ, då hoppas det kan hjälpa dig.

Q1: hur man applicerar ögonmakeup efter ympning av de enskilda falska ögonfransarna?

Ögonskugga kan målas som vanligt, och eyeliner kan utelämnas.

Egentligen, efter ympning av ögonfransar, påverkar inte ögonmakeup, fortsätt originalet på sminkvanor är ok.

Men eftersom ögonfransarna blir mycket tjocka, finns det en osynlig eyeliner, så du kan hoppa över insidan av ögonbrynen så att efterföljande rengöring blir relativt enkel, kommer inte att förstöra ögonfransen.

Q2: Kan träna och svettas för att de ympade ögonfransarna ska falla av snabbt?

Inte nödvändigtvis.

Persistensen av ögonfransar är direkt relaterad till ögonfransens expert. En bra ögonfranssexpert kan se till att ögonfransarna transplantat naturligt och fast utan att påverka ögonfransarnas hälsa. Det viktigaste är att välja rätt tekniker.

Q11: hur man förlänger ögonfransar efter att ha tagit de enskilda falska ögonfransarna?

Använd ögonfransvätska för att stärka underhållet.

Kan använda ögonfransvätska för att dra i ögonfransrot på natten, hjälp med inbyggd ögonfrans är starkare, inte lätt droppe, ögonfransar som förbinder naturen kan också behålla längre.


Hot Tags: enskilda falska ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like